• Start

Wandeling met een zonnetje

10_april_wandeling_groepje_met_tasjes.jpgDe afgelopen periode heb je al heel wat kunnen lezen over de bijzondere Pisa Jubileumwandeling ivm het 12,5 jarig bestaan van Inloophuis Pisa. Vanwege de coronadreiging hadden we gekozen voor een activiteit die buiten plaats kan vinden: een stadswandeling door het centrum van Hoorn. De dagen voorafgaand aan de Pisa Jubileumwandeling was het erg guur weer: kou, regen en wind. Maar gelukkig was het op de jubileumdag zondag 10 april heerlijk weer mét een zonnetje.

De deelnemers melden zich gedurende de ochtend in groepjes aan bij de Pisa-vrijwilligers in de Noorderkerk. De wandelaars ontvingen bij binnenkomst een goodiebag met lekkere en leuke items en werden ontvangen met een kopje koffie en een sprits. Daarna konden zij zich aansluiten bij de gids van Vereniging Oud Hoorn die hen meenam naar de mooie plekjes in het oude centrum.

De wandelaars konden meedoen aan een prijsvraag en kinderspeurtocht met leuke prijzen, waaronder kaartjes van voorstellingen in Schouwburg het Park. Hierbij willen we alle sponsoren bedanken die hebben geholpen om deze dag tot een succesvolle en leuke dag te maken: De ReclameSjefDe LichtdrukkerijSchouwburg Het ParkStumpelLoft25Eenhoorn EvenementenFritsPrint MediaSpataro Chocolaterie & PatisserieBakkerij Otten, Karsten Internationall, Schermer Wijnkoper en DistillateurMargit Nijboer - MakelaarJ&P Services, Events & E-business en Aannemingsbedrijf Kuin

Om een kleine impressie te krijgen van de dag kun je kijken in het album op onze facebookpagina.

 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads