Helpt u ons het water op?

Elk jaar opnieuw gaat Inloophuis Pisa, met een dwarsdoorsnede van haar bezoekers; kinderen van Kindertijd, jongeren van Chill@Pisa, mensen die herstellende zijn van kanker, maar ook mensen die weten dat zij niet meer beter worden, naasten, nabestaanden en enkele begeleiders, een dag varen op het IJsselmeer.

Deze voor velen betekenisvolle dag vindt meestal rond half juli plaats en wordt door de deelnemers bijzonder gewaardeerd! Alles mag, niets moet, zo veel als mogelijk onbezorgd genieten is het motto van deze dag op het water. Er is gelegenheid voor mooie ontmoetingen en gesprekken, lekker in de buitenlucht, maar er zijn ook mensen die gewoon een beetje over het water willen turen; alleen met de eigen gedachten en gevoelens.

"Mijn zorgen en verdriet heb ik voor de komende tijd mooi in de plomp gegooid" sprak één van de bezoekers toen zij afscheid nam.

Wij namen vorig jaar afscheid van het prachtige gezelschap met de woorden: ‘Als het enigszins lukt gaan we volgend jaar weer!’ Enfin, de datum van de jaarlijkse vaartocht komt naderbij en we moeten dus gaan bekijken óf het lukt…. Om het te láten lukken, kunnen wij uw hulp goed gebruiken!

Wanneer u sympathie hebt voor dit mooie en belangrijke evenement, dan vragen wij u te overwegen een donatie te doen, specifiek voor déze dag. Deze donatie kunt u overmaken via IDeal (zie onze homepage of klik op http://bit.ly/2oV978V) onder vermelding van ‘donatie vaartocht pisa’. Mede namens alle ‘opvarenden’ danken wij u heel hartelijk!

Meer informatie over Inloophuis Pisa vindt u op onze website: http://www.inloophuispisa.nl/ of via onze Facebookpagina.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl