Avontuur uit Wijdenes creëert Toren van Pisa!

Hij kwam met zijn mooie bedrijf, Avontuur, al eerder in actie voor Inloophuis Pisa en onlangs maakte Patrick Avontuur en zijn team een spectaculaire Toren van Pisa. Mét verlichting notabene.

Aanleiding voor deze mooie gestes was de presentatie die Pisa’s voorzitter, Karin Zeeman, geruime tijd geleden gaf voor het voltallige team van Avontuur. Alle medewerkers waren diep onder de indruk van de presentatie en van wat Inloophuis Pisa in de regio betekent voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden en zij waren het snel met elkaar eens…zij wilden iets doén voor Inloophuis Pisa. Bij de vorige editie van Battle4Life creëerde het team een verbindingsbrug op het parcours en ook dit jaar mocht Battle4Life op hen rekenen voor wat betreft deze brug.

Enkele weken geleden kwam Avontuur met een nieuwe verrassing. Zij creëerden een prachtige Pisa toren die geheel verlicht kan worden. De eerste aanzet tot het idee kwam van Wiek Luza, coördinator van Inloophuis Pisa, waarbij zij in eerste instantie dacht aan het aankomende evenement, Samenloop voor Hoop. Deze loop vindt deels in het donker plaats, vandaar dat de verlichting zo leuk is. Aangezien de voltooiing van de toren eerder daar was dan verwacht, maakte hij al bij de Battle4Life zijn opwachting; en hoe!

Avontuur

Avontuur is al 25 jaar specialist op het gebied van feestverlichting en kerstdecoratie en daarbij denken zij groot. Winkelstraten, winkelcentra, showrooms, bedrijfspanden of tuinen, Avontuur kan het op effectieve en betaalbare wijze stijlvol in de spotlights zetten. Een prachtig en origineel bedrijf dat zich telkens opnieuw onderscheidt middels innovaties, creativiteit, betrouwbaarheid en een hoog service niveau. Meer weten over Avontuur? http://avontuur.net

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl