Schrijf het van je af…

Carla van den Hombergh komt vanaf 21 juli a.s. weer naar Inloophuis Pisa voor een nieuwe serie ‘Creatief Schrijven’. De bijeenkomsten vinden één keer per maand plaats, beurtelings op dinsdagochtend of maandagmiddag (zie voor de exacte data: http://www.inloophuispisa.nl/activiteiten-inloophuis-pisa-hoorn/hoorn).

 

De kracht van schrijven is groot. Zeker wanneer er heel veel gebeurt in je leven, en je behoefte hebt aan overzicht, rust en ruimte, kan schrijven van grote waarde zijn. Je geeft met schrijven uiting aan de maalstroom van gebeurtenissen, gedachten en emoties.

Schrijven biedt de mogelijkheid om te verwerken, om te zien wat er is, om wat je voelt en denkt te verwoorden en een plaats te geven. En ook om je te verwonderen, je verlangens te verwoorden en te spelen met taal.

Tijdens deze bijeenkomsten krijgen de deelnemers concrete technieken aangeboden die zij ook thuis kunnen toepassen. Er wordt gewerkt aan de hand van korte, speelse oefeningen rond een thema. Het gaat daarbij om het proces van schrijven en niet om het maken van een mooie, foutloze tekst. Schrijfervaring is derhalve niet nodig. Carla heeft veel ervaring in het geven van schrijfworkshops en cursussen en organiseert het ‘Schrijfcafé’ in Enkhuizen.

Praktische informatie:

De kosten bedragen € 7,50, inclusief koffie en thee.

Meer informatie, vragen? Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren).

Aanmelden kan via http://www.inloophuispisa.nl/contact/contactformulier-aanmelden-activiteiten.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl