Bestuur Inloophuis Pisa weer op volle sterkte!

Na een kortstondige wervingscampagne is Inloophuis Pisa er in geslaagd om een tweetal uiterst bekwame vrouwen aan haar bestuur toe te voegen.

 

Deze wervingscampagne was nodig aangezien er een tweetal bestuursleden hun hun functie neerleggen. Algemeen bestuurslid Cor van Vliet kan zijn bestuursfunctie niet langer combineren met andere bezigheden en penningmeester Jeanette van Baar verhuist binnenkort naar Haarlem. Ondanks het feit dat wij deze twee fijne en bekwame collega’s gaan missen, zijn wij verheugd dat het ons vrij snel is gelukt om waardige opvolgers voor hen te vinden.

Marion Smorenburg volgt per direct Cor van Vliet op. Marion gaat zich zowel bezighouden met algemene bestuurlijke zaken als met fondsen- en sponsorwerving. Marion is communicatiemanager bij Incotec in Enkhuizen en heeft enorm veel zin in haar bestuursfunctie. De samenwerkingsrelatie tussen Incotec en Inloophuis Pisa bestaat al enige tijd. Onlangs vroeg Marion wat zij eventueel op persoonlijke titel voor Inloophuis kon doen. Enfin, toen was de link richting de vacante bestuursfunctie snel gemaakt.

Met Arjenne Kolk hebben wij een uitstekende opvolger gevonden voor onze penningmeester Jeanette van Baar. Arjenne is vermogensmanager Private Banking bij de Rabobank. De Rabobank is al jaren ‘Vriend van Pisa’. Bij een specialistische functie als die van penningmeester is een zorgvuldige overdracht enorm belangrijk en wij prijzen ons dan ook gelukkig dat Jeanette tot het einde van dit jaar beschikbaar blijft om Arjenne in te werken.

Wij danken onze scheidende collega’s, Cor van Vliet en Jeanette van Baar, voor alles wat zij voor Inloophuis Pisa hebben gedaan en wensen hen heel veel goeds! De beide nieuwe collega’s verwelkomen wij enthousiast. Wij vertrouwen op een zeer plezierige samenwerking.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl