Zomerworkshop ‘Ervaar het plezier en de kracht van improviseren’

In deze twee uur durende workshop zal je op een laagdrempelige manier kennis maken met de beginselen van het improvisatietoneel. Je zal ervaren dat improviseren niet moeilijk is, dat iedereen het kan en dat je heel veel plezier zal beleven!

 

Daarnaast leert improvisatietoneel je ook om uit je hoofd te komen, te zijn in het hier en nu, te lachen om je fouten (stralend falen), te accepteren, los te laten en samen te spelen.

Middels eenvoudige, luchtige improvisatie spelvormen komen deze thema’s ongedwongen voorbij waarbij samen spelen en plezier centraal staat.

“Improvisatie heeft mijn leven veranderd! De inzichten die ik heb gekregen over samenwerken, samen spelen, loslaten, stralend falen , accepteren en samen creëren hebben mij verrijkt, soms verward maar vaak geïnspireerd. En, niet onbelangrijk, ik beleef ongelofelijk veel plezier aan improvisatie. En dat wens ik iedereen toe! Vandaar dat ik graag voor de bezoekers van Pisa een workshop improviseren wil geven”, aldus Mirjam.

Binnen de workshop geldt het motto ‘wees je eigen leider’ en bepaal je zelf je eigen tempo en wat je wel en niet doet. Maar ik durf op voorhand al te zeggen dat je achteraf meer hebt gedaan dan dat je vooraf voor mogelijk hield en daar zal je trots op zijn!

Datum: Woensdag 23 augustus 2017 van 10.00 tot 12.00 uur

Begeleider: Mirjam Schreuder: “Ik ben 40 jaar en ik ben docente aan het Horizon College in Hoorn. Daar geef ik met veel plezier les aan studenten van de opleiding Sociaal Werk in communicatietraining, weerbaarheidstraining, agressietraining, methodiek en agogiek. Sinds een paar jaar mag ik mij ook docent drama noemen en daarmee is een grote wens uitgekomen en kan ik mijn hobby en passie ‘improviseren’ delen met mijn studenten en andere geïnteresseerden”.

Bijdrage: € 7,50, incl. koffie en thee

Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de gastvrouw: 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via de website www.inloophuispisa.nl

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl