Cursus Innerlijke Kracht en Zelf-Genezend Vermogen

Diana Grose zal vanaf 29 september een cursus ‘Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen’ verzorgen. De presentatie die zij op 28 juni jl. bij Inloophuis Pisa gaf over ‘Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen’ werd erg positief ontvangen en diverse bezoekers bleken meer te willen weten over dit onderwerp.

In acht bijeenkomsten van twee uur geeft Diana een cursus over de fysiologische consequenties van langdurig stress en de gevolgen daarvan op het kankerproces en leert zij de deelnemers deze spanningen effectief te reduceren en veerkracht te vergroten.

Tijdens haar eerdere presentatie bij Pisa liet Diana de aanwezigen kennismaken met een aantal lichaamsoefeningen en meditaties. In de cursus wordt dit vanzelfsprekend verder uitgediept en herhaald en komen er meer oefeningen aan bod. Elke deelnemer gaat na de cursus naar huis met een programma van oefeningen dat is samengesteld voor elke individuele deelnemer.

De cursus kent een gestructureerde opbouw en het leertempo wordt op de deelnemers afgestemd. Een keur aan oefeningen en methoden komt aan bod zoals: ademhalingsoefeningen (de geest tot rust brengen), innerlijke glimlach (liefdevol naar jezelf kijken), Hart Coherentie (autonoom zenuwstelsel in balans brengen), emotionele vrijheid techniek (EFT), Creatieve Visualisatie, (heldere communicatie met immuun cellen), activering van levensenergie (ook wel chi) en geleide meditatie (energie opbouwen in de drie centra van kracht).

Naast het aanleren van de oefeningen heeft ook het samenzijn een grote toegevoegde waarde; van elkaar leren, elkaar erkennen en elkaar steunen. We scheppen samen de veiligheid om onze kwetsbare authentieke zelf te mogen delen. Jij gunt jezelf meer liefdevolle zelfzorg.

Voor wie: Deze cursus is bij uitstek geschikt voor vrouwen die klaar zijn met hun reguliere behandeling.

Data: Op vrijdagochtenden 29 september, 13 oktober, 20 oktober,                       3 november, 10 november, 24 november, 1 december en 8 december 2017

Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur

Begeleiding: Diana Grose

Diana Grose

Diana Grose heeft een wetenschappelijke achtergrond als bio-chemicus en volgde vele opleidingen in natuurgeneeswijzen. Die geven haar - naar eigen zeggen - het vermogen om de kloof tussen reguliere en complementaire werkvelden te overbruggen. Haar persoonlijke ervaring met ernstige ziekte liggen ten grondslag aan haar wens met name vrouwen te helpen hun levenskracht te hervinden.

Meer weten over drs. Diana Grose? www.dianagrose.nl.

Bijdrage: € 50,-- voor 8 bijeenkomsten, incl. koffie en thee. Bij eerste bijeenkomst contant te voldoen.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website: www.inloophuispisa.nl of telefonisch tijdens opening 0229- 75 85 31.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl