skip to Main Content
In 2024 organiseren we elke 3e dinsdag van de maand informatieve bijeenkomsten van 19.30 tot 21.00 uur, inloop 19.00-19.30 uur.
De onderwerpen zijn heel divers, van arbeidsdeskundigheid tot fysiotherapie, dietiek, oedeemtherapie tot oncologische verpleegkunde tot schrijvers.
Op deze tweede avond, 19 maart, zijn Oncologisch coaches Mijke de Lange en Marlies Mol onze gasten.
Wie zijn wij?
Onco coaches in West-Friesland is een samenwerking tussen Mijke de Lange-Dirks en Marlies Mol, beide ervaren (HBO geschoolde) coaches, met onder andere de specialisatie oncologie. Wij werken vanuit onze eigen praktijken gevestigd in Hoorn en Abbekerk. Onze coaching is praktisch, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal staat. Thema’s die wij vaak tegen komen zijn: angst, vermoeidheid, zelfbeeld, zingeving en relaties. De begeleiding kan starten vanaf het moment van diagnose, tijdens de behandeling, tot in de palliatieve en/of terminale fase. Grip op leven De kracht van de coaching zit in het feit dat we werken vanuit het NU. Door reflectie en bewustwording zetten we mensen in beweging. We reiken handvatten aan, waarmee de cliënt zelf
weer regie op leven ervaart. En wanneer de client het niet redt om naar een van de praktijken te komen, is er de mogelijkheid van coaching bij de client thuis.
Mijke              Marlies
Wilt u zich aanmelden voor deze informele bijeenkomst dat kan telefonisch 0229-758531 of per e-mail administratie@inloophuispisa.nl
Deelname is gratis. Blij zijn wij te allen tijde met een vrijwillige bijdrage
De volgende data zijn 16 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 aug, 17 sep, 15 okt, 19 nov, 17 dec 2024.
Back To Top