Pisa Enkhuizen

Pisa Enkhuizen

Inloophuis Pisa organiseert maandelijks een inloop van 9.30 tot 12.30 en activiteiten in De Drom in Enkhuizen. Pisa Enkhuizen is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en eens willen praten met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben (gehad). Gewoon samen een bakkie doen, of een themabijeenkomst bijwonen, of meedoen aan een ontspannings- of creatieve activiteit.

Tijdens deze ochtenden organiseert Pisa tevens diverse activiteiten, van 10 tot ongeveer 12 uur. 

Op woensdag 10 november is het onderwerp: Persoonlijke route bij Kanker.
Het leven weer oppakken na de diagnose kanker en de daaropvolgende intensieve medische behandeling, dat kan behoorlijk ingrijpend zijn. Esther Sijm van Doorzorg gaat het hebben over hoe je leven weer op te bouwen. Zij gaat verder in op het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak om je zelfredzaamheid en je kwaliteit van leven te vergroten.

Woensdag 8 december: Creatieve workshop 
In december kun je, samen met Wilma Vreeker, part-time kunstenares uit Enkhuizen, een bijzonder kerst-werkstuk maken. Dit kan op verschillende manieren een persoonlijke boodschap bevatten, om extra aandacht te besteden aan de dierbaren om je heen. De creatieve ideeën van Wilma helpen je op weg, maar de activiteiten is zeker ook geschikt voor niet-creatieveling. Na een ontspannen ochtend ga je met een mooi werkstuk naar huis.

Bij alle activiteiten is een gastvrouw of gastheer van Pisa aanwezig. De inloop kost 5.-, deelname aan een voorlichting of activiteit kost 7,50. Aanmelden voor een bijeenkomst graag uiterllijk 1 week van te voren, dit kan bij Pisa in Hoorn: Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via mail: Klik hier

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-11-2021 9:30
Einddatum 10-11-2021 12:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon
Locatie Drommedaris