Openingstijden Pisa

Hieronder zie je de openingstijden in Hoorn zoals wij die door het jaar heen hanteren. Naast deze algemene inlooptijden zijn er tal van activiteiten die ook op andere momenten kunnen plaatsvinden.

Algemene inloop:
Maandag 13:00 - 16:30 uur
Dinsdag 09:30 - 13:00 uur én van 19:00 tot 21:00 uur
Woensdag 13:00 - 16:30 uur
Donderdag 09:30 - 13:00 uur
Vrijdag 09:30 - 13:00 uur
Eerste zaterdag van de maand Open Huis van 11.00 tot 13.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

 

Altijd welkom!

Naast dit alles ben je natuurlijk ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen voor een gesprek en een kop koffie.
kop koffie bij inloophuis pisa

Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten

Inloophuis Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten. Zo bieden wij Creatieve activiteiten, Lotgenotenbijeenkomsten, Themabijeenkomsten, Workshops en nog veel meer! Klik in het menu of hieronder op ‘Hoorn’,  ‘Enkhuizen’ of 'WFG' voor het overzicht van activiteiten in de plaats van jouw keuze.

Cursus Krachtig Kwetsbaar zijn

De cursus: Na alle behandelingen die je achter de rug hebt, word je geacht de draad van het leven weer op te pakken. Maar kanker laat vaak diepe sporen na. Ben je nog steeds dezelfde persoon? Of heeft de ziekte je in de kern veranderd? In je denken, in je voelen, in je zijn? Waar loop jij tegen aan nu je zo graag verder wilt gaan met je leven?

Gedurende acht interactieve cursusochtenden neemt ervaringdeskundige Suus Wolters je mee op reis. Een handreiking waarmee je op creatieve wijze weer terug naar jezelf wordt gebracht. En wie weet ontdek je dan dat die ‘nieuwe ik’ door alle gebeurtenissen en ervaringen op een andere manier in het leven staat dan je dacht. Laat dus los wie je denkt te moeten zijn, omarm je imperfecties en sluit vriendschap met jezelf. Want jij bent goed zoals je bent.

Deze interessante cursus is gebaseerd op de bestseller ‘De moed van Imperfectie’ van prof. dr. Brené Brown. Met het boek als richtlijn volgen we met een kleine groep cursisten de bijzondere weg richting een nieuw zelfbewustzijn.

Een creatief avontuur waarbij je alle ballasten bagage loslaat en de kracht van kwetsbaarheid leert kennen. Want pas wanneer je je eigen imperfectie omarmt, stel je jezelf open om weer volop van het leven te genieten.

Begeleiding: De cursus wordt begeleid door Suus Wolters, die zelf heeft moeten ervaren wat de diagnose kanker kan doen met lichaam en geest. Als creatief conceptontwikkelaar heeft Suus op basis van het boek ‘De moed van imperfectie’ een laagdrempelige cursus ontwikkeld, waarbij zowel het creatieve proces als de groepsgesprekken die daarbij ontstaan, gezamenlijk garant staan voor het verkrijgen van waardevolle inzichten. Zo helpt Suus je een stap dichter te komen bij je ‘nieuwe ik’.

Data: De lessen starten op maandag 24 april en worden om de week gehouden. De gehele cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van 19:00-21:00 uur.

De cursus start met een korte kennismakingsworkshop op 24 april 2017.

De groep bestaat uit maximaal zes personen, zodat het voor alle deelnemers mogelijk is om in een veilige omgeving aan de gang te gaan met kwetsbare onderwerpen.

Kosten: De kosten van de cursusmaterialen bedragen € 125,-. Hiervoor ontvang je het boek ‘De Moed van Imperfectie’, een werkboek met aquarelpapier, een aquarelkit, wascokrijt en een watervaste pen/stift en verdere materialen. Heb je het boek al in je bezit? Dan komen de kosten op € 110,-.

Ervaringen
“Ik voelde mij in het begin een beetje somber. Dat gevoel is minder geworden, omdat ik er achter kwam dat ik niet de enige ben met deze gevoelens. Ik vond het heel prettig dat ik mij zelf mocht laten zien, zoals ik ben.”

Miranda, hersteld van baarmoederhalskanker

“Deze waardevolle cursus sluit mooi aan op de behandelfase. Wanneer je begint met het verwerken, het hervinden van je identiteit en het stellen van nieuwe ijkpunten. En dat heeft niet eens zo zeer met kanker te maken. Eigenlijk zouden heel veel 40-plussers deze handreiking kunnen gebruiken, die ze weer terugbrengt naar zichzelf.”

Mirjam heeft borstkanker gehad

“Ik ben mijzelf een paar keer goed tegen gekomen en heb geleerd mijzelf meer te waarderen. Ik ben gaan inzien dat ik iets anders wil gaan doen met mijn leven. Ik was onzeker, maar naarmate ik de cursus volgde kwam ik er steeds meer achter dat ik dit niet hoef te zijn en kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ik doe nu dingen die ik eerst uit de weg ging.”

Mariska leeft met de zware lichamelijke gevolgen van kanker en heeft tijdens de cursus besloten gastvrouw

Aanmelden: De deelname aan de groep is beperkt, geef je dus snel op!

Meer informatie, vragen? Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren). Aanmelding via mail: Klik hier

evenement eigenschappen

Startdatum 18-09-2017 19:00
Einddatum 18-09-2017 21:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon
Locatie
Inloophuis Pisa
Draafsingel 59
Inloophuis Pisa

Location Map

Deel dit evenement

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl