Openingstijden Pisa

Hieronder zie je de openingstijden in Hoorn zoals wij die door het jaar heen hanteren. Naast deze algemene inlooptijden zijn er tal van activiteiten die ook op andere momenten kunnen plaatsvinden.

Algemene inloop:
Maandag 13:00 - 16:30 uur
Dinsdag 9:30 - 13:00 uur
Woensdag 13:00 - 16:30 uur
Donderdag 9:30 - 13:00 uur
Vrijdag 09:30 - 13:00 uur
Eerste zaterdag van de maand Open Huis van 11.00 tot 13.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

 

Altijd welkom!

Naast dit alles ben je natuurlijk ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen voor een gesprek en een kop koffie.
kop koffie bij inloophuis pisa

Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten

Inloophuis Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten. Zo bieden wij Creatieve activiteiten, Lotgenotenbijeenkomsten, Themabijeenkomsten, Workshops en nog veel meer! Klik in het menu of hieronder op ‘Hoorn’,  ‘Enkhuizen’ of 'WFG' voor het overzicht van activiteiten in de plaats van jouw keuze.

Ouders van volwassen kind

Voor elke ouder is het verschrikkelijk om een kind te hebben met kanker. Je zou de ziekte en alle ellendige behandelingen zó over willen nemen. En het is een regelrechte ramp om te weten dat je kind niet te genezen is en je weet dat je gaat meemaken dat je haar of hem gaat verliezen.
Helaas komt dat ook voor bij ouders met een volwassen kind.

Een kind dat wellicht zelf óók kinderen heeft. Wát een verdriet! Het jonge gezin staat dan vaak al lange tijd onder de grote druk en spanningen van het ziek zijn, de behandelingen, het telkens leven tussen hoop en vrees. Er is sprake van een partner die dan alle ballen in de lucht tracht te houden; het gezin moet immers blijven draaien en er moet soms ook nog buitenshuis gewerkt worden. Dan is de steun van ouders en schoonouders natuurlijk heel erg welkom en meestal zelfs broodnodig.

Maar de (schoon)ouders van dat zieke kind hebben natuurlijk ook hun eigen zorgen, angst en verdriet. Niet alleen om hun eigen zieke kind, maar ook nog eens om hun kleinkinderen. Vragen als: Hoe moet dat straks verder? Gaat de achtergebleven ouder het wel redden met die jonge kinderen? Hoe kunnen wij helpen? Hoe blijven wij zelf overeind tijdens dit vreselijke proces van dreigend verlies? Immers, de volgorde klopt niet, je moet je eigen kind niet wegbrengen! Je zou zó willen ruilen, maar dat gaat helaas niet.

In Inloophuis Pisa bieden wij al ondersteuning aan de zieke ouder, aan diens partner en diens kinderen. Onlangs hadden wij echter contact met de moeder van een zieke vrouw die aangaf zelf ook behoefte te hebben aan contact met lotgenoten. Zij zou graag eens praten met andere (schoon)ouders die hun volwassen kind gaan verliezen.

Dat maakt dat wij nu een oproep doen aan andere (groot)ouders die in een vergelijkbare situatie zitten. Wij willen u uitnodigen voor een bijeenkomst in Inloophuis Pisa en gelegenheid bieden elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Wij merken namelijk telkens weer dat het een groot verschil maakt om over deze moeilijke zaken te praten met lotgenoten; zij snappen immers als geen ander hoe zwaar dit hele proces voor alle betrokkenen kan zijn. Die erkenning en herkenning bieden in een periode dat je dat heel goed kunt gebruiken.

Wij kunnen helaas het tij niet keren, maar met elkaar kunnen wij wel trachten om het iets draaglijker te maken.
Wij nodigen u daarom van harte uit op disndag 30 januari van 19.30 tot 21.30 uur in Inloophuis Pisa.
De bijeenkomst wordt begeleid door Wiek Luza, coördinator/begeleider en Wil Groenendijk, assistent coördinator/gastvrouw.

Meer informatie, vragen? Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren). Aanmelding via mail: Klik hier

 

evenement eigenschappen

Startdatum 30-01-2018 19:30
Einddatum 30-01-2018 21:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon
Locatie Inloophuis Pisa

Location Map

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl