Openingstijden Pisa

Hieronder zie je de openingstijden in Hoorn zoals wij die door het jaar heen hanteren. Naast deze algemene inlooptijden zijn er tal van activiteiten die ook op andere momenten kunnen plaatsvinden.

Algemene inloop:
Maandag 13:00 - 16:30 uur
Dinsdag 9:30 - 13:00 uur
Woensdag 13:00 - 16:30 uur
Donderdag 9:30 - 13:00 uur
Vrijdag 09:30 - 13:00 uur
Eerste zaterdag van de maand Open Huis van 11.00 tot 13.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

 

Altijd welkom!

Naast dit alles ben je natuurlijk ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen voor een gesprek en een kop koffie.
kop koffie bij inloophuis pisa

Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten

Inloophuis Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten. Zo bieden wij Creatieve activiteiten, Lotgenotenbijeenkomsten, Themabijeenkomsten, Workshops en nog veel meer! Klik in het menu of hieronder op ‘Hoorn’ of ‘Enkhuizen’ voor het overzicht van activiteiten in de plaats van jouw keuze.

Auteur Maya Stomp komt naar Inloophuis Pisa!

Auteur Maya Stomp komt naar Inloophuis Pisa!

Op 6 maart 2018 verzorgt auteur Maya Stomp, van 19.30 tot 21.30 uur een avond die in het teken staat van haar boek ‘Wij weduwen zijn een taai volkje’. Haar boek, dat de subtitel ‘Rouwen is topsport zonder voorbereiding’ meekreeg, verscheen in juni van dit jaar en werd bijzonder goed ontvangen.

Toen haar man in 2010 plotseling overleed werd Maya Stomp geconfronteerd met een -voor haar- onbekend fenomeen: rouwen. Alle emoties die een mens bij het verlies van een dierbare overspoelen, overkwamen haar vanzelfsprekend ook. Buiten een enorm verdriet en een oorverdovende leegte, was ze boos en verward. Niets was meer zoals ze gewend was. Plotseling was ze een jonge weduwe..

Natuurlijk, we weten het allemaal, de dood hoort bij het leven en iedereen wordt op enig moment geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. Toch weten we maar weinig over het rouwproces. Bovendien verwacht onze om-wereld dat we, na een paar maanden van rouw, wel weer op de been zijn. Maar hoe doe je dat als je wereld is ingestort en je leven er door het immense verlies totaal anders uitziet?

Toen Maya weer enigszins was opgekrabbeld, besloot ze er een boek over te schrijven. Dat boek kreeg de pakkende en krachtige titel ‘Wij weduwen zijn een taai volkje’ mee. In haar boek deelt Maya haar ervaringen. Zij doet dat op confronterende, maar toch luchtige wijze. Zij deelt niet alleen de emotionele kant van het rouwproces maar geeft ook antwoord op tal van praktische vragen.

‘Wij weduwen zijn een taai volkje’ zal voor velen die een dierbare verliezen, hebben verloren of gaan verliezen, een steun in de rug zijn. Het feit dat al die herkenbare zaken al door anderen zijn doorgemaakt, geeft op indirecte wijze kracht en troost.Maya vertelt in haar boek ook hoe zij, met vallen en opstaan, kans heeft gezien haar leven opnieuw in te richten en zin te geven. Zelf zegt zij daarover: “Mijn verlies blijft altijd bij me. Ik héb nog verdriet, maar ik bén niet meer mijn verdriet. Ik heb weer levenslust, energie en ik kan naar de toekomst kijken.”

Inmiddels is Maya Stomp coach in The Grief Recovery MethodⓇ. Meer informatie over Maya Stomp en haar praktijk kunt u vinden op http://www.rouwenhoortbijhetleven.nl/.

De avond bij Inloophuis Pisa begint om 19.30 en zal tot 21.30 uur duren. Maya zal eerst een inleiding verzorgen en na de pauze ingaan op vragen en ervaringen van de aanwezigen. Haar boek zal op deze avond ook ingekeken en eventueel gekocht kunnen worden.

Belangstellenden, zeker mensen die zelf hun partner hebben verloren, zijn van harte welkom.

 Bijdrage: 5,-
Meer informatie, vragen, aanmelden? Telefoon: 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via mail: Klik hier

evenement eigenschappen

Startdatum 06-03-2018 19:30
Einddatum 06-03-2018 21:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon
Locatie Inloophuis Pisa

Location Map

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl