Openingstijden Pisa

Hieronder zie je de openingstijden in Hoorn zoals wij die door het jaar heen hanteren. Naast deze algemene inlooptijden zijn er tal van activiteiten die ook op andere momenten kunnen plaatsvinden.

Algemene inloop:
Maandag 13:00 - 16:30 uur
Dinsdag 9:30 - 13:00 uur (vanaf mei ook 1 keer per maand dinsdagavond 19:00 -21:00, zie kalender)
Woensdag 13:00 - 16:30 uur
Donderdag 9:30 - 13:00 uur
Vrijdag 09:30 - 13:00 uur
Eerste zat.vd maand Open Huis 11.00 tot 13.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

 

Altijd welkom!

Naast dit alles ben je natuurlijk ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen voor een gesprek en een kop koffie.
kop koffie bij inloophuis pisa

Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten

Inloophuis Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten. Zo bieden wij Creatieve activiteiten, Lotgenotenbijeenkomsten, Themabijeenkomsten, Workshops en nog veel meer! Klik in het menu of hieronder op ‘Hoorn’ of ‘Enkhuizen’ voor het overzicht van activiteiten in de plaats van jouw keuze.

Partnergroep

Partnergroep

Partners van mensen met kanker worden veelal zwaar belast. En zeker als je weet dat jouw levenspartner niet meer te genezen is. Tijdens het hele ziekteproces van de patiënt staat diens partner als vanzelf op de tweede plaats; de aandacht van iedereen, inclusief henzelf, is gericht op de patiënt en maar zelden staan zij stil bij de vraag: “Hoe is het nou met mij en wat heb ik nodig”?

Hoewel meer dan de helft van de mensen met kanker geneest, is er een steeds grotere groep mensen die te horen krijgt dat zij niet meer beter wordt maar daar niet binnen afzienbare tijd aan zullen overlijden.Deze wetenschap vergt veel van de patiënt, maar ook van diens partner en andere naasten. Omgaan met dit ingrijpend veranderde perspectief, met alle onzekerheden van dien, betekent dat je je evenwicht moet zien te (her)vinden en moet zoeken naar kwaliteit en betekenis van het (resterende) leven samen.

Onwillekeurig zal zich wel eens de vraag voordoen hoe het zal zijn om ooit alleen achter te blijven. Hoe ga ik dat redden? En als er jonge kinderen zijn: hoe zal dat gaan als je vader en moeder tegelijk moet zijn? Heel veel vragen en onzekerheden, waar je liefst niet te veel mee bezig bent. Het is een hele kunst om hier samen goed mee om te gaan. Je wilt elkaar niet nog meer belasten! Soms heb je dan ook gevoelens die niet geuit worden en blijf je daar alleen mee. De relatie kan onbedoeld onder druk komen te staan. Bovendien kunnen er verschillen zijn tussen de partners in hoe je met deze situatie omgaat of wilt omgaan; iedereen verwerkt problemen immers op zijn eigen manier. Het oppakken van de draad van het “gewone” leven kan lelijk tegenvallen; er is immers veel veranderd en de aandacht en het begrip van de omgeving is vaak behoorlijk verminderd.

Tijdens de bijeenkomsten van deze gespreksgroep worden partners uitgenodigd om nu eens aandacht te besteden aan zichzelf en alles wat juist hen bezighoudt en heeft gehouden. Het is geenszins een negatieve en loodzware mopper- groep, maar een mogelijkheid tot ontmoeting, waar ruimte is voor uitwisseling van ervaringen en delen van gedachten en gevoelens. Onderlinge betrokkenheid en erkenning en herkenning van juist lotgenoten maakt dat je je minder alleen kunt voelen met je verhaal en dat geeft het gevoel van een steuntje in de rug en de kracht om weer verder te kunnen.

Bijdrage: 5,-
Meer informatie, vragen? Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren). Aanmelding via mail: Klik hier

Evenement Eigenschappen

Startdatum 18-03-2019 19:30
Einddatum 18-03-2019 21:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon
Locatie Inloophuis Pisa

Locatie Kaart

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl