Lunchtafel

Op dinsdag 10 december a.s. vindt er, van 13:15 tot 14:45 uur, weer een gezellige ‘Lunchtafel’ plaats bij Pisa. Natuurlijk gaan we daarbij in de december sfeer.

Ook de aanpak zal dit keer een iets andere zijn. Het is namelijk de bedoeling dat iedere deelnemer iets meebrengt, waarbij het handig is wanneer er van tevoren –met de begeleiders- wordt afgestemd wie wat verzorgt. Dat mag een voorgerecht, bijgerecht of nagerecht zijn. Denk bijvoorbeeld aan iets op basis van speculaas, kerstbrood of oliebollen. Ook hartige varianten zeer welkom.

Natuurlijk zijn onze vertrouwde gasten welkom, maar ook wanneer je nog niet eerder hebt deelgenomen aan de Lunchtafel, ben je meer dan welkom! De sfeer is fijn. Alles mag en niets hoeft. Wil je gewoon lekker lunchen met lotgenoten, dan is dat oké, maar vaak ontstaan er ook spontaan mooie gesprekken. 

Heb je zin om mee te lunchen, geef je dan op, maar wel uiterlijk 6 december bij de gastvrouwen en -heren van Pisa. Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via mail: Klik hier. We gaan uit van minimaal 5  en maximaal 10 personen.

Eigen bijdrage 6,- .

Kleine noot: Heb je je opgegeven, dan gaan we er vanuit dat je ook komt, afmelden tot 24 uur van tevoren, anders moeten we de kosten helaas in rekening brengen, er wordt nl. ingekocht op het aantal deelnemers.

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-12-2019 13:15
Einddatum 10-12-2019 14:45
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon
Locatie Inloophuis Pisa