Openingstijden Pisa

Vanaf 15 oktober is de spontane inloop stopgezet.   

We zijn telefonisch bereikbaar op:

Maandag en woensdag: van 13.00 tot 15:00 uur
Dinsdag, donderdag, vrijdag: van 10:00 tot 12:00 uur

Bel ons als je behoefte hebt aan een luisterend oor, of maak een afspraak voor een één-op-één gesprek. Je aanmelden voor een activiteit is ook mogelijk.

Altijd welkom!

Voordat je een afspraak maakt voor een 1-op-1 gesprek, een activiteit of een lotgenotenbijeenkomst, vragen we je om dit protocol te lezen. Je krijgt van ons altijd een emailbevestiging van je afspraak, waarin ook wordt gewezen op dit protocol.


kop koffie bij inloophuis pisa

Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten

Inloophuis Pisa biedt een enorme variëteit aan activiteiten. Zo bieden wij Creatieve activiteiten, Lotgenotenbijeenkomsten, Themabijeenkomsten, Workshops en nog veel meer! Klik in het menu of hieronder op ‘Hoorn’ of ‘Enkhuizen’ voor het overzicht van activiteiten in de plaats van jouw keuze.

Pisa's KoffieZoom

Pisa's KoffieZoom

Pisa’s KoffieZoom

Doordat we je momenteel niet LIVE kunnen ontvangen, maar wel heel graag contact met je houden is Pisa's KoffieZoom in het leven geroepen. Dit is een apart uurtje, waarbij je online bij ons aan kunt schuiven met jouw eigen kopje koffie. Alleen is immers maar alleen en bij onze KoffieZoom ontmoet je anderen die het ook fijn vinden om samen koffie te drinken en daardoor even contact met een ander te ervaren. Je kunt dan je verhaal kwijt, of alleen luisteren naar anderen. Alles is OK, dus ook een vrolijk verhaal is welkom.

Onze gastvrouwen Marion en Anneke ontvangen deze ochtend de koffievisite en hebben eventueel nog wel leuke "aanjagers" voor een gesprek, mocht het onverhoopt stil vallen. Saai zal het niet worden, gezellig en plezierig waarschijnlijk wel. Zin om een keer aan te schuiven? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen jou de Zoom-link toe.

Je bent van harte welkom!

Evenement Eigenschappen

Startdatum 20-04-2021 10:30
Einddatum 20-04-2021 11:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads