skip to Main Content

Cursus Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen

Tijd15/09/2022

In september 2022 zal Diana Grose opnieuw een cursus ‘Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen’ in PISA verzorgen. Deze cursus is bij uitstek bedoeld voor mannen en vrouwen die klaar zijn met hun reguliere behandeling en/of die alles willen aanpakken om terugkeer van de ziekte te voorkomen.

In acht bijeenkomsten van twee uur geeft Diana een cursus over de fysiologische consequenties van langdurig stress en de gevolgen daarvan op het kankerproces. Doel van het programma is deze stress-response tot rust te leren brengen waardoor het zelf-genezend vermogen van het immuunsysteem wordt bevorderd.

De Introductiebijeenkomst
Tijdens de introductiebijeenkomst op 15 september laat Diana de aanwezigen kennismaken met een aantal lichaamsoefeningen en meditaties. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ieder die interesse heeft in de cursus en zich vrijblijvend wil oriënteren op inhoud en werkwijze en iets wil ervaren van de geboden oefeningen.

Tijdens de cursus wordt dit verder uitgediept en komen er meer oefeningen aan bod. Elke deelnemer gaat na de cursus naar huis met een programma van zelfzorgoefeningen die zijn afgestemd op de individuele behoeftes.

Het programma
Het programma kent een gestructureerde opbouw en het leertempo wordt op de deelnemers afgestemd. Een keur aan oefeningen en methoden komt aan bod zoals: ademhalingsoefeningen (geest tot rust brengen), innerlijke glimlach (liefdevol naar jezelf kijken), Hart Coherentie (autonoom zenuwstelsel in balans), emotionele vrijheid techniek (EFT), Creatieve Visualisatie (heldere communicatie met immuun cellen), geleide meditaties (om levensenergie op te bouwen in de drie centra van kracht).

Naast het aanleren van de oefeningen heeft juist ook het samen zijn met lotgenoten een grote toegevoegde waarde; van elkaar leren, elkaar erkennen en elkaar steunen.

Over de begeleider
Diana Grose heeft een wetenschappelijke achtergrond als biochemicus en volgde vele opleidingen in natuurgeneeswijzen. Die geven haar – naar eigen zeggen – het vermogen om de kloof tussen reguliere en complementaire werkvelden te overbruggen. Haar persoonlijke ervaring met ernstige ziekte ligt ten grondslag aan haar wens vrouwen (en mannen) te helpen hun levenskracht te hervinden.

  • Begeleider: Diana Grose
  • Programma van 2 x 4 weken op donderdagochtend, inloop van 10.00, start 10.15 tot 12.15 uur
  • Groepsgrootte: max 8 deelnemers
  • Kosten: introductiebijeenkomst € 5.-, de cursus € 60,-
  • Data: Introductie 15 september, inloop van 10.00, start 10.15 tot 12.15 uur.
    Cursus 22 / 29 september, 6 / 13 oktober en 3 / 10 / 17 en 24 november

Interesse? Aanmelden kan via 0229-758531, via administratie@inloophuispisa.nl, via dit formulier of bij de gastvrouw/heer.

Back To Top