skip to Main Content

Herensociëteit

Tijd06/10/2022

PISA is een huis waar iedereen die met de gevolgen van kanker te maken heeft, welkom is. In de praktijk blijkt echter dat driekwart van de bezoekers (en het overgrote deel van de medewerkers) van het vrouwelijk geslacht is. Stappen vrouwen gemakkelijker over de drempel van PISA? Kunnen ze beter over hun problemen en emoties praten dan mannen? Durven ze hun verdriet en blijdschap eerder te tonen? Wij weten dat mannen dat niet beter of slechter doen dan vrouwen, maar wel ánders.

Mannen hebben niet minder zorgen, verdriet of angst, maar gaan daar vaak anders mee om. Mannen hebben misschien ook andere behoeften dan vrouwen en dus kan het prettig zijn om nu eens met alleen mannen bij elkaar te komen. Dat geeft een andere sfeer, met heel eigen mogelijkheden en invulling.

De Herensociëteit bij PISA is een plek waar mannen samen kunnen komen. Met elkaar hebben we een zinvolle en gezellige avond waarin ruimte is voor uitwisseling, ontmoeting, serieuze zaken, maar ook voor plezier en ontspanning.

De bijeenkomst start met een maaltijd. Soms koken we samen, soms halen we iets, maar we sluiten de avond altijd samen aan tafel af. Wij verheugen ons om je deze avond te ontmoeten.

De Herensociëteit is elke eerste donderdag van de maand.

Voor deelname vragen we € 7,50 per keer. Aanmelden kan via de website, door te mailen naar administratie@inloophuispisa.nl of door te bellen naar 0229-758531.

Back To Top