skip to Main Content

Lunchtafel

Tijd20/09/2022 LocatieStichting Inloophuis Pisa, Draafsingel 59

Samen eten is zoveel leuker dan alleen eten. En is eten ook geen voedsel voor de ziel? Hoe fijn is het om verwend te worden en niet zelf je broodje te hoeven smeren? En wat is er nou leuker dan over de drempel van PISA te stappen en de geuren op te snuiven van vers gemaakt soep en met elkaar aan een gezellig gedekte tafel aan schuiven?

Daarom organiseert PISA eens per maand een lunchtafel. Iedereen is welkom en je mag dus ook iemand meenemen als je dat wilt. Lekker lunchen in gezelschap van mensen die ons centrum om wat voor reden dan ook, gevonden hebben. De gesprekken gaan over allerlei onderwerpen, en niet alleen over kanker.

We starten met een kaarsje en een voorstelrondje, waarbij je jouw intentie mag uitspreken, voor wie of waarom je aanwezig bent. Daarna volgt de lunch, die uit meerder gangen bestaat. Tussendoor hebben we nog een moment voor iedereen persoonlijk. Kortom: zeer de moeite waard om eens aan te schuiven en je te laten verwennen.

Eén keer per maand op dinsdag.
Van 13.15 tot 15.15
Kosten € 7,50
Begeleiders Marion en Franka

Eén keer in de maand kan iedereen bij ons aanschuiven, maar we vragen je uiterlijk een dag van te voren aan te melden, dat kan hier, of door te bellen naar 0229-758531 of bij de aanwezige gastvrouw of -heer.

Ben je na aanmelden toch verhinderd? Geef het zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren door, anders moeten we toch kosten in rekening brengen.

Back To Top