skip to Main Content

Mindfulness

Tijd24/04/2024

Mindfulness bij Pisa

Mindfulness o.l.v. Kees Dullemond

Ik ben een ervaren trainer en coach voor bedrijven/ organisaties en particulieren. En daarnaast al ruim 20 jaar meditatie- en mindfulnessleraar.

Mindfulness is vooral een vaardigheid om beter om te gaan met de uitdagingen van het leven. Dus geen therapie of zweverigheid, maar een nuchtere en luchtige aanpak

En hoe zou mindfulness jou kunnen helpen?

“Mindfulness is de vaardigheid om zonder oordeel in het ‘hier en nu’ aanwezig te zijn.” We hebben als mens het vermogen om ons met ons verstand te verplaatsen naar het verleden en de toekomst en tegelijkertijd hebben bijna alle mensen de neiging om vooral te denken in doemscenario’s. Daar zijn we erg goed in. En juist dat levert de meeste stress op.

Er is niets mis met denken, maar zoals een deelnemer tijdens een mindfulnessles ooit zei: “Het zou zo mooi zijn als we ons verstand na gebruik weer even in de kast konden zetten.” Mindfulness helpt je om uit het gepieker te stappen en contact te maken met alles wat je in het nu dierbaar is.

tijd: van 10 tot 11:30 uur.

Locatie: Inloophuis Pisa, Hoorn
Kosten: deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op via 0229-75 85 31 of stuur een mailtje naar administratie@inloophuispisa.nl. of persoonlijk bij onze gastvrouwen/heren

Back To Top