skip to Main Content

Voetreflexmassage (op afspraak)

Tijd08/04/2022 LocatieStichting Inloophuis Pisa, Draafsingel 59

VoetreflexPlusmassage (alleen) ter ontspanning

“Even voorstellen: Ik ben Monique Willemse uit De Goorn. Sinds januari 2016 volgde ik de 3 jarige VoetreflexPlus™-opleiding bij Total Health. Opleiding tot Therapeute Voetreflexmassage. Een mooie leerzame opleiding. Enthousiast geworden over de positieve uitwerking van voetreflexmassages en prachtig om te mogen geven.”

Wat is Voetreflex?
Voetreflexologie of voetreflexzonetherapie is een eeuwenoude massagetechniek die zijn oorsprong vindt in China en India.
In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het immuunsysteem versterkt.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geprikkeld, spanning en blokkades worden weggenomen en de balans in het lichaam wordt hersteld. Mijn intentie is om u kennis te laten maken met deze ontspanningsmassage aan de voeten en onderbenen. Het heeft een fijne ontspannende werking en is voor iedereen toegankelijk.
Het is mijn passie om met mensen te werken en een luisterend oor te mogen bieden.

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag kennismaken met de voetreflexologie, dan kunt u zich aanmelden via de gastvrouw in PISA of via de mail. Zorgt u er voor dat u tijdens de behandeling een makkelijk zittende broek aan heeft.

Monique is elke 2de vrijdag van de maand aanwezig van 9:30 tot 13:00 uur.

Bijdrage: 10,-

Meer informatie, vragen? Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren). Aanmelding via mail administratie@inloophuispisa.nl

Back To Top