skip to Main Content

Cursus Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen

In september 2022 zal Diana Grose opnieuw een cursus ‘Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen’ in PISA verzorgen. Deze cursus is bij uitstek bedoeld voor mannen en vrouwen die klaar zijn met hun reguliere behandeling en/of die alles willen aanpakken om terugkeer van de ziekte te voorkomen.

De Introductiebijeenkomst 15 september
Tijdens de introductiebijeenkomst laat Diana de  aanwezigen kennismaken met een aantal lichaamsoefeningen en meditaties. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ieder die interesse heeft in de cursus en zich vrijblijvend wil oriënteren op inhoud en werkwijze en iets wil ervaren van de geboden oefeningen.

De cursus
Tijdens de cursus wordt dit verder uitgediept en komen er meer oefeningen aan bod. In acht bijeenkomsten van twee uur geeft Diana een cursus over de fysiologische consequenties van langdurig stress en de gevolgen daarvan op het kankerprocesDoel van het programma is deze stress-response tot rust te leren brengen waardoor het zelf-genezend vermogen van het immuunsysteem wordt bevorderd.

Elke deelnemer gaat na de cursus naar huis met een programma van zelfzorgoefeningen die zijn afgestemd op de individuele behoeftes. Naast het aanleren van de oefeningen heeft juist ook het samen zijn met lotgenoten een grote toegevoegde waarde; van elkaar leren, elkaar erkennen en elkaar steunen.

Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Back To Top