skip to Main Content

PISA Talks: Open over kanker

In het najaar gaan we van start met een aantal voorlichtingsavonden en lezingen, voor groepen tussen de 5 en 25 personen met de titel PISA Talks: Open over kanker. De onderwerpen zijn heel divers, van erfrecht tot kanker in het gezin en van emotionele veerkracht tot regie behouden bij het afscheid nemen.

Als een jonge ouder overlijdt -hoe om te gaan met je kind.
Donderdag 13 oktober
“Zal opa ook door het toilet gespoeld worden net als de goudvis?”
Deze PISA Talk met begrafenisondernemer Richard Hattink gaat over waarom we eerlijk met kinderen over de dood moeten praten en het niet aan hun verbeelding moeten overlaten.
Meer informatie. 

Alles wat je moet weten over het levenstestament
Donderdag 10 november
Een testament treedt pas in werking na een overlijden. Maar het is juist ook belangrijk om zaken te regelen voor het geval u leeft, maar niet meer alles zelf kunt. Tijdens deze PISA Talks met erfrechtadviseur Frank Schaaij en hypotheekadviseur Tom de Ouden zal naast het levenstestament ook het ‘overlijdens’testament aan bod komen.
Meer informatie.

Jonge vrouwen en kanker
Dinsdag 13 december
Deze PISA Talk is met en voor jonge vrouwen die te maken krijgen met de verschrikkelijke diagnose kanker. Deze avond komen Sarah Stam (foto: Joep van Aert) en Michelle Hoogeveen aan het woord, die beiden als dertiger te maken kregen met kanker en vanavond zullen spreken vanuit hun eigen perspectief.
Meer informatie.

PISA Talks: Open over kanker is van 20.00 uur tot 21.30 uur, kosten € 5.- per avond. Je bent al vanaf 19.30 welkom. Aanmelden of vragen stellen kan door te bellen naar 0229-758531 of via de contactpagina.

Back To Top