skip to Main Content

Samen op weg

Om het leven na een behandeltraject weer op te pakken, organiseert Inloophuis Pisa het programma Samen op weg. Het programma wordt gegeven in een kleine groep van 6 mensen en bestaat uit 5 bijeenkomsten en 1 terugkomdag.

Het accent ligt in alle gesprekken en activiteiten niet op de ziekte, maar op veerkracht, (rouw)verwerking, zingeving en de regie over je eigen leven terugpakken. De begeleiding is in handen van ervaringsdeskundige Ariëtte Mens en verpleegkundige/ervaringsdeskundige Marleen Tijm: “Na de diagnose kanker en een vaak intensief behandeltraject sta je voor de volgende uitdaging: het leven weer oppakken. Operatie, bestraling, chemokuren en/of immunotherapie laten zowel fysiek als mentaal en emotioneel hun sporen achter. Hoe ga je daarmee om? Al heb je zelf het werk te doen, je staat niet alleen. In het programma Samen op weg vind je bij lotgenoten en professionals de ondersteuning die jij nodig hebt.”

Data, tijd en locatie
De eerste bijeenkomst is op 6 maart, de 5 bijeenkomsten zijn wekelijks van 9.30-12.00 uur. De terugkomdag is op 8 mei. De bijeenkomsten zijn in Inloophuis Pisa, aan de Draafsingel in Hoorn.

Meer informatie en aanmelden
Er zijn slechts zes plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Voor deelname vragen wij een bijdrage van € 35,- . Weet je nog niet zeker of Samen op weg bij jou past? Neem dan contact op met Inloophuis Pisa op telefoonnummer 0229-758531 of gebruik het contactformulier.

Back To Top