Pisa is gesloten

Gesloten 

Aan alle bezoekers van Inloophuis Pisa in Hoorn en bezoekers aan onze activiteiten in Enkhuizen,

Beste bezoeker,

Het aantal mensen dat besmet is met het Corona-virus in Nederland neemt steeds meer toe. Pisa heeft de veiligheid van haar bezoekers hoog in het vaandel. Onze bezoekers zijn meestal kwetsbare mensen in diverse stadia van behandeling. Wij voelen ons verantwoordelijk voor hun welzijn en willen die verantwoordelijkheid ook graag nemen.

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen hebben wij besloten om alle activiteiten vanaf nu tot en met 6 april af te gelasten. Dat betekent ook dat we gesloten zijn voor inloop en dat alle geplande bijeenkomsten, activiteiten, massages en andere afspraken niet doorgaan. Wel zorgen wij ervoor dat we tijdens de vaste openingstijden in Hoorn telefonisch bereikbaar zijn. Schroom dus niet om te bellen als je behoefte hebt aan contact met ons.

Wij zijn bereikbaar op 0229 -75 85 31. Maandag en woensdag tussen 13:00 en 16:30 uur. Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:30 en 13:00 uur.

Wij houden de berichtgeving en adviezen van het RIVM en branchevereniging IPSO nauwlettend in de gaten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren je over de voortgang.

Wij hopen op jullie begrip,

Hartelijke groet,

Bestuur, coördinator en medewerkers van Pisa

 

 

PISA is tijdelijk gesloten vanwege het corona virus, in ieder geval t/m maandag 6 april. We zijn wél telefonisch bereikbaar tijdens onze normale openingstijden.

LOOP EENS BINNEN BIJ INLOOPHUIS PISA

Voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Onze gastvrouwen/-heer vertellen je graag over de diverse mogelijkheden. Wij zijn er voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd. Wij bieden jou graag een steuntje in de rug. In de vorm van psychosociale ondersteuning óf door middel van deelname aan activiteiten.

Voor meer informatie klik op een van de afbeeldingen of maak een keuze in het menu. Onze openingstijden en de kalender zijn te vinden onder Activiteiten.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads