skip to Main Content

Open dag bij Pisa 3 februari 2024

Op 3 februari 2024, één dag voor wereldkankerdag, organiseert Pisa een open dag om meer mensen bekend te maken met Pisa en wat zij voor mensen met kanker en hun naasten kunnen betekenen.
Pisa stelt haar deuren open van 11.00 tot 16.00 uur waarbij om 11.00 uur de kinderburgemeester van Koggenland, Maaike Hukema, in aanwezigheid van raadslid Lex Silver én burgemeester Monique Bonsen-Lemmers, een kunstwerk uitgereikt krijgt door Sylvia Schrandt, ambassadrice van Pisa en gemaakt aan de hand van haar eigen levensles. Dit prachtige kunstwerk is gemaakt door Marieke Palmer.
Daarnaast zal ook stadsdichter Levi Noë aanwezig zijn en wordt informatie gegeven over Pisa door de aanwezige vrijwilligers.
Voor de bezoekers zijn er diverse activiteiten te doen zoals het volgen van een yoga les of creatieve workshop, het maken van muziek, gi gong of een heerlijke massage.

Wereldkankerdag zondag 4 februari 2024

 

 

 

 

Over Pisa
Centra voor leven met en na kanker richten zich op kwaliteit van leven van mensen geraakt door kanker. PISA is een onmisbare plek. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het huis voor de emotionele nazorg. PISA is een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.
Jaarlijks maken vele bezoekers uit Westfriesland gebruik van de mogelijkheid om binnen te lopen bij of deel te nemen aan de activiteiten van PISA. PISA draait grotendeels op vrijwilligers en is voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en giften. PISA is tot 1 juli 2024 gevestigd aan de Draafsingel 59 te Hoorn en vanaf 1 juli 2024 aan de Grote Oost 41 te Hoorn. www.inloophuispisa.nl

Meer informatie: Hans Metten, 06-51535347, adminstratie@inloophuispisa.nl

 

 

 

 

Back To Top