Rabo Fietstocht 2017 op zaterdag 10 juni a.s.

Ook dit jaar organiseert de Rabobank de RaboFietsSponsorTocht, te weten op zaterdag 10 juni. Fiets je mee voor Inloophuis Pisa? Wij zijn al druk bezig met het samenstellen van diverse teams. Aanmelden kan bij een van de gastvrouwen of –heren van ons inloophuis of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km dwars door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan een deelnemende vereniging, stichting of school.

Heeft u er al zin in?

Fiets dan gezellig met ons mee! Een heerlijk dagje fietsen, een kopje koffie bij de start en tegelijk geld verdienen voor Inloophuis Pisa: Dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?

E-mail

Samenloop voor Hoop

Inloophuis Pisa een van de goede doelen van SamenLoop voor Hoop! Natuurlijk gaat het óók om de sponsoropbrengst en Inloophuis Pisa is dankbaar dat zij een van de goede doelen is van Samenloop voor Hoop Westfriesland.

De organisatie van dit mooie evenement organiseert een 24-uurs wandelestafette waarbij, samen met lotgenoten, wordt stilgestaan bij kanker én het vieren van het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Lees meer

E-mail

Tweede editie Battle4Life op 25 mei a.s.

Op 25 mei a.s. vindt de tweede editie plaats van de Battle4Life. Battle4Life is een sponsor-obstakelrun, georganiseerd door en voor Inloophuis Pisa. Vorig jaar vond de eerst obstakelrun plaats en die werd een doorslaand succes. Dit succes, in combinatie met de vele enthousiaste reacties van deelnemers, heeft ons doen besluiten om dit jaar op herhaling te gaan.

Lees meer

E-mail

Pisa op de Planken

Bij kanker denk je niet direct aan kunst, maar ... het verwerken van alles wat met kanker te maken heeft, is een hele kunst. DOE MEE en breng Pisa op de Planken.

Lees meer

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl