Derde editie Battle4Life op 10 mei 2018

Op 10 mei 2018 vindt de derde editie plaats van de Battle4Life. Battle4Life is een sponsor-obstakelrun, georganiseerd door en voor Inloophuis Pisa. In 2016 en 2017 vonden de eerste twee obstakelruns plaats en die werden een doorslaand succes. Dit succes, in combinatie met de vele enthousiaste reacties van deelnemers, heeft ons doen besluiten om dit jaar op herhaling te gaan.

Lees meer

E-mail

Pisa op de Planken

PISA OP DE PLANKEN in theaters in Hoorn en Enkhuizen!

Op 5 en 12 november a.s. gaat Inloophuis Pisa het theater in! Heb jij al kaarten voor deze unieke voorstelling? Niet? Lees dan snel verder….

Al lange tijd zijn de voorbereidingen gaande en nu komt het toch werkelijk dichtbij. Inloophuis Pisa gaat met een bijzondere voorstelling een tweetal theaters in. Een productie die van de grond af aan is opgebouwd met bezoekers en, daar waar nodig, met versterking van Pisa medewerkers.

Op 5 november om 14.00 uur wordt de voorstelling opgevoerd in de Drom in Enkhuizen (kaarten via: http://www.drom.nl/drommedaris/evenement/pisa-op-de-planken-de-reis-van-je-leven/) en op 12 november om 15.00 uur in het Pakhuis in Hoorn (kaarten via http://www.pakhuishoorn.nl/product/inloophuis-pisa/).

De voorstelling is een verbindingsslag tussen alle creatieve activiteiten die het inloophuis biedt en heeft de inspirerende titel ‘De reis van je leven’ meegekregen. Een tocht die ieder op zijn of haar eigen manier moet afleggen. Wat kom je tegen of ben je tegen gekomen? Waar loop of liep je tegen aan? Uit welke (vaak onverwachte) hoek kwam hulp? Waar heb je mee af moeten rekenen? Wat heb je geleerd of gekregen? De voorstelling gaat over deze reis. Over een rugzak vol ervaringen, ballast, ontmoetingen, herinneringen, lessen. Als stenen groot en klein, ruw of glad, mooi of lelijk, lastig of luchtig.

De deelnemers aan deze voorstelling hebben met enthousiasme, hart en ziel aan de productie gewerkt en staan te trappelen om voor jou op te treden!

Wil je meer weten over dit bijzondere project? http://www.inloophuispisa.nl/grote-evenementen/48-pisa-op-de-planken.

Bij kanker denk je niet direct aan kunst, maar ... het verwerken van alles wat met kanker te maken heeft, is een hele kunst. DOE MEE en breng Pisa op de Planken.

Lees meer

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl