Vierde editie Battle4Life op 30 mei 2019

Op 30 mei 2019 vindt alweer de vierde editie plaats van de Battle4Life. Battle4Life is een sponsor-obstakelrun, georganiseerd door en voor Inloophuis Pisa. In 2016, 2017 en 2018 vonden de eerste drie obstakelruns plaats en die werden een doorslaand succes. Dit succes, in combinatie met de vele enthousiaste reacties van deelnemers, heeft ons doen besluiten om dit jaar op herhaling te gaan.

Op Hemelvaartsdag, 30 mei, is er dus een vierde Battle4Life, waarbij wij vanzelfsprekend hopen het prachtige resultaat van de vorige jaren te overtreffen. De Battle4Life vindt plaats in Hoorn. Start en finish zijn op het terrein van marina Kaap Hoorn bij Oranje Buiten (Schelphoek 4) en het parcours loopt grotendeels door en om het Julianapark. Er is een parcours van 6, 12 en 18 km. Voor kidsrun en de familyrun is er een kleiner parcours van 3 km.

Vrijwilligers!

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.

We kunnen nog vele extra handen gebruiken bij o.a.:

   De organisatie en administratie van dit evenement

   Het opbouwen van het parcours (in de dagen vooraf en op de dag zelf, voor de vroege vogels)

   Het begeleiden van de deelnemers bij obstakels tijdens de run

   Deelnemers welkom heten bij de inschrijving en/of de  inschrijving verwerken

   Deelnemers en toeschouwers de weg wijzen naar een parkeerplek

   Organisatorisch een handje te helpen

   Als verkeersregelaar

Opgeven als vrijwilliger kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer informatie over de Battle4Life of wil je helpen maar je weet nog niet precies waarmee? Bel met Karin Zeeman (0229 – 24 46 88).

Sponsoren

Een dergelijk evenement komt niet van de grond zonder de hulp van sponsoren. Dit zijn bedrijven en organisatoren die mee helpen met het organiseren en of leveren van bijvoorbeeld obstacle-runonderdelen, media-uitingen en allerlei andere zaken. Graag willen wij daarom al onze sponsors alvast bedanken voor hun inzet en hulp!

Wilt u ons ook sponsoren met uw bedrijf, maar wilt u eerst meer informatie? Belt u dan met Karin Zeeman (0229 – 24 46 88). Wij horen graag wat u voor ons kunt betekenen.

Deelnemen?

De sponsor-obstakelrun is voor kids, pro’s, individuele recreanten en (bedrijven)teams. De teams strijden tegen andere bedrijven en instellingen uit West-Friesland.

Battle je mee? Inschrijven kan vanaf 4 februari 2019. Alle informatie is te vinden op www.battle4life.nl .

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl