Battle4Life groot succes!

fotos 30 mei 2019 311

“Erg leuk parcours, we hebben genoten”

 

Afgelopen donderdag 30 mei op Hemelvaartsdag, werd de 4e editie van de Battle4Life gehouden. Deze sponsor-obstakelrun is georganiseerd door en voor inloophuis Pisa in het Julianapark, Hoorn. De opbrengst van deze run komt geheel ten goede aan dit gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland met kanker, hun naasten of hun nabestaanden. De opbrengst werd bekend gemaakt door wethouder Kholoud Al Mobayed en Ben Tap. Zelf liepen zij uiteraard ook mee met de run! Met ruim 1200 deelnemers en een opbrengst van ruim € 26.000,- kunnen wij als organisatie terugkijken op een geslaagde en ook gezellige dag!

Parcours

Ook dit jaar waren er een aantal veranderingen en toevoegingen aan het parcours. Een aantal nieuwe obstakels waren bijvoorbeeld de WipWap en de MonkeyRingen. Ook al hebben we het qua weer droog gehouden, hielden de deelnemers dit niet. Het parcours van 6 km lang betrof 6 waterelementen waaronder een “spetterende” finish. Nadat er een stuk over het terras van Oranje Buiten gelopen werd, was na een duik van de stijger in het water de finish dan eindelijk in zicht en werden de deelnemers groots onthaald door Pisa medewerkers. Hier hebben we positieve geluiden over ontvangen zoals: “Dit is van alle jaren het leukste parcours!”. Ook nieuw dit jaar was de muziek op het strandje verderop in het parcours. In het hele Julianapark zat mede daardoor de sfeer bij de deelnemers, de vrijwilligers en de toeschouwers er goed in!

Verschillende runs

Net zoals voorgaande jaren kon je je individueel inschrijven voor 6, 12 of 18 km. Ook kon je je inschrijven als bedrijventeam of kinderen tussen de 8 en 12 km voor de 3 km, de kidsrun. Nieuw dit jaar was de familyrun. Tenminste één ouder en één kind doen de afstand van 6 km. Het is een rondje over het gehele parcours. Hier was veel animo voor en dus een succesvolle toevoeging aan de Battle4Life gebleken. Ook dit jaar was er veel animo om zich in te schrijven als bedrijventeam, leuk met je collega’s samen deze sportieve uitdaging aangaan. Meer dan 30 teams liepen mee.

Sponsoren en vrijwilligers

Wat is het wederom weer geweldig om te ervaren dat er zoveel lokale bedrijven Pisa een warm hart toe dragen. De hulp vanuit het bedrijfsleven in de vorm van materialen voor het parcours of andere benodigdheden, donaties én helpende handjes hebben ervoor gezorgd dat we dit jaar wederom zo een enorm bedrag hebben kunnen ophalen. Daarnaast waren er ook dit jaar weer meer dan 100! vrijwilligers betrokken bij dit evenement! Hierbij moet je denken aan verkeersregelaars, obstakelbegeleiders tot en met de mensen bij de inschrijving en tassen depot. Het is zo mooi om te zien hoe deze mensen met hun volle inzet en met een glimlach hun steentje bijdragen. We zijn enorm blij met de sponsoren en vrijwilligers. Zonder hen zouden we van Battle4Life niet zo een succes kunnen maken!

5e editie

Als organisatie zijn wij aan het na genieten, maar zeer binnenkort blikken we ook alweer vooruit. Volgend jaar is voor Battle4Life een jubileum jaar, dan vindt alweer de 5e editie plaats. Voor de Battle4Life 2020, die op donderdag 21 mei plaatsvindt, hebben we om die reden ook alweer verrassende ideeën in petto maar daarover in de loop van het aankomende jaar meer.

 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads