PISA Gala op 10 oktober!

Inloophuis Pisa bestaat dit jaar 10 jaar! Om dat te vieren wordt op donderdag 10 oktober 2019 een knallend benefiet gala georganiseerd: Het Pisa Gala in schouwburg het Park in Hoorn! Een sprankelend gala, gepresenteerd door Karin Bloemen. Een culinair diner verzorgd door top-koks uit de regio (o.a. Lucas Rive, Hans Kuin en Michel van der Kroft) wordt afgewisseld met muziek, zang en dans door diverse artiesten. Veilingmeester Johan van Streun zal de gasten tijdens deze feestelijke avond verleiden tot de aankoop van mooie veilingkavels, waarvan de opbrengst uiteraard is bestemd voor Inloophuis Pisa. En de naam zegt het al: de dresscode is gala, dus heren in smoking en de dames in het lang. Kortom, een avond waar heel bekend-Westfriesland aanwezig zal zijn en die u niet wilt missen! 

Sponsoring

Sponsoring is mogelijk, we hebben drie sponsorpakketten samengesteld. Met sponsorpakket GOUD koop je een hele tafel (10 couverts), zodat je ook relaties kunt uitnodigen.

Daarnaast hebben we nog het sponsorpakket Zilver en Brons samengesteld. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Karin Zeeman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens het gala zal er een veiling plaatsvinden. Het is immers een benefiet gala! Wij rekenen er dus op dat de aanwezigen zich niet onbetuigd laten bij het (mee)bieden op de aangeboden veilingkavels.

Waarom we het doen ….

Wiek Luza is coördinator en begeleider bij Inloophuis Pisa: “De diagnose “kanker” komt als een mokerslag binnen en de grond lijkt onder je voeten weg te slaan. Vaak is dan de eerste gedachte “Ik ga dood”. Er volgt vaak een lang traject van behandeling. Het is goed om te weten dat Inloophuis Pisa een plek is waar je tijdens en na je behandeling terecht kunt met al je gevoelens en ervaringen, waar je begrepen wordt en erkenning krijgt voor soms tegenstrijdige gevoelens. Een plek waar je lotgenoten kunt ontmoeten en herkenning vindt, waardoor je je minder alleen voelt. Ook voor de partners, kinderen en nabestaanden biedt Pisa ondersteuning, immers “kanker heb je niet alleen”.

De organisatie van het gala kan niet zonder de vrijwillige medewerking van:

Patrick Avontuur (Avontuur-BlachèreNL), Minh Vu (Minh Zone), Peter Langenberg (Zeeman Vastgoed), Margit Nijboer (Remax Makelaars), Pierre Komen (Bukom), Samantha Nell (Loft25) en Sjoukje Hilaridus (The Travel Club).

Vanuit Pisa: Karin Zeeman, Lilly Tehubijuluw, Marion Smorenburg en Arjenne Kolk.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads