• Start
  • Evenementen
  • Samenloop voor Hoop

Fotoalbum SvH

Uiteraard zijn er veel foto's gemaakt tijdens de Samenloop voor Hoop. Die vind je hier!

E-mail

Indrukwekkende Samenloop voor Hoop

De Samenloop voor Hoop Westfriesland in het Streekbos is in volle gang en het is opnieuw een indrukwekkend evenement. Zoveel mensen die zich belangeloos inzetten voor het goede doel (KWF én lokale doelen); zoveel mensen die meelopen voor datzelfde doel. Een heel weekend lang, de klok rond samenhorigheid en ... hoop. Hoop dat er een tijd komt dat álle vormen van kanker te genezen zijn en we niet zoveel dierbaren aan deze vreselijke ziekte hoeven te verliezen.

E-mail

Kaarsenzakken beschilderen tijdens Open Huis Pisa op 7 september!

Een onlosmakend onderdeel van de Samenloop voor Hoop zijn de enorme hoeveelheid versierde en beschilderde kaarsenzakken die een prachtig en indrukwekkend beeld vormen, zeker wanneer de duisternis invalt. De kaarsenzakken zijn (onder meer) bij Pisa te koop voor vijf euro per stuk. Tijdens ons Open Huis op 7 september a.s. van 11.00 tot 13.00 uur bestaat de mogelijkheid om de kaarsenzakken, onder begeleiding en mét elkaar, de zakken te beschilderen.

Lees meer

E-mail

Pisa kraam tijdens Samenloop voor Hoop WF

Tijdens de Samenloop voor Hoop WF vindt er een gezellige braderie plaats. Ook Pisa heeft daar een kraam. De bezetting van de kraam wisselt en wij zoeken nog mensen die het leuk vinden de Pisa kraam te ‘bemannen’ op zaterdag tussen 14.00 en 22.00 uur en op zondag tussen 10.00 en 14.00 uur. Wil jij een of meerdere uren de Pisa kraam ‘bemannen’? Neem dan snel contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de kraam worden allerlei artikelen verkocht.

 

E-mail

Loop jij mee met team Pisa tijden de Samenloop voor Hoop WF?

Op 14 en 15 september vindt opnieuw de SamenLoop voor Hoop WF plaats in het Streekbos aan De Middend 2 in Bovenkarspel. Het evenement begint op zaterdagmiddag 14.00 uur met de openingsceremonie. De slotceremonie vindt op zondagmiddag om 14.00 uur plaats. Er hebben zich al diverse deelnemers aangemeld die willen meelopen in het Pisa-team, maar er kunnen er natuurlijk nog meer bij! Loop jij ook mee? We kunnen op alle hele uren (tussen 14 zaterdag en 14 zondag) lopers gebruiken. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van jouw gegevens en het uur dat je wilt lopen. Meer informatie over Samenloop voor Hoop vind je hier: https://www.inloophuispisa.nl/grote-evenementen/samenloop-voor-hoop/274-samenloop-voor-hoop-wf-op-14-en-15-september-in-streekbos

E-mail

Ben jij een van de VIP-gasten tijdens de Samenloop voor Hoop?

In het weekend van 14 en 15 september vindt in het Streekbos weer de Samenloop voor Hoop plaats. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Extra bijzonder is dat mensen die kanker hebben of hebben gehad zich aan kunnen melden als VIP gast. Je krijgt dan vanzelfsprekend de ‘behandeling’ die bij het zijn van ‘VIP gast’ hoort. Ben jij een van de VIP-gasten tijdens de Samenloop voor Hoop? Meld je dan aan via https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee?SamenLoopNaam=West-Friesland

E-mail

KinderSamenLoop tijdens Samenloop voor Hoop!

Op 14 en 15 september 2019 vindt voor de derde keer de Samenloop voor Hoop West-Friesland plaats. Een uniek en onvergetelijk 24-uurs-evenement waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en waarmee geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en voor de lokale inloophuizen. Speciaal voor kinderen van alle basisscholen in West-Friesland vindt op zondagmorgen 15 september van 11:00-11:30 uur bovendien de KinderSamenLoop plaats. Het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer er een recordaantal kinderen aan de KinderSamenLoop meedoen. Zij gaan dan geen 24 uur, maar 24 minuten wandelen voor dit goede doel.

Lees meer

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads