skip to Main Content

Op onze locatie De Drommedaris in Enkhuizen organiseren we diverse ontspannende, creatieve en informatieve activiteiten.

Het programma staat in de activiteitenkalender op de website. Kom je ook?

Voorafgaand aan de activiteit is er ook inloop voor een luisterend oor, een vraag of gewoon een kop koffie. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar het kan wel als je dat wilt. Je bent van harte welkom.

woensdag 8 mei

Ik ben Jenny Beemster, werkzaam bij de Omring als oncologie en wijkverpleegkundige. Ik ben werkzaam in Enkhuizen maar maak deel uit van een team oncologie verpleegkundigen die in het hele Omring gebied werkzaam zijn.

Als oncologie verpleegkundigen worden wij ingeschakeld door de specialist of huisarts voor begeleiding thuis voor mensen met kanker. We zien mensen in alle fasen van het ziekteproces. We komen bij mensen thuis en bespreken de lichamelijke, psychische en sociale aspecten van de diagnose kanker.

Tijdens de thema ochtend van Pisa kijken we samen naar de invloed van kanker op jezelf en je naasten. Want kanker heb je niet alleen.

woensdag 22 mei

Stoelmassage Arienne Hooijman

Ik heb besloten om mijn stoelmassage stoel mee te nemen zodat er gekozen kan worden om de rug of de armen en de handen te masseren. Het voordeel van deze stoelmassage van de rug is dat er over de kleding heen gemasseerd kan worden, dus ideaal voor deze ochtend.

Ik hoop dat jullie er ook zin in hebben,
Warme groet, Ariëna

Inloop 09.30, Activiteit 10.00-12.00 uur

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage stellen wij te allen tijde op prijs.

U kunt zich aanmelden voor deelname telefonisch, 0229-758531 of per mail, administratie@inloophuispisa.nl

Adres: De Drom, Paktuinen 1, 1601 GD Enkhuizen

Back To Top