skip to Main Content

Facetime/videobellen

Soms is het moeilijk het centrum te bezoeken, bijvoorbeeld wanneer je door de gevolgen van je ziekte te vermoeid bent voor zo’n fysieke inspanning, of als je afhankelijk bent van anderen en het lastig is vervoer te regelen.

Hierdoor kun je je eenzaam voelen, ook wanneer je betrokken mensen om je heen hebt. Juist dan is het prettig te kunnen praten. Om je verhaal te delen, je hart te luchten of om gewoon even te kunnen klagen. Dát kan tijdens facetimen of videobellen met onze gastheren en -vrouwen.

 

Afspreken

Je kunt ons tijdens de openingstijden bellen op 0229-758531 om een afspraak te maken voor facetimen of videobellen. Dan wordt de telefoon opgenomen door een getrainde gastheer of -vrouw. Zij  geven je alle info over het videobellen/facetimen. Meestal kan dat direct, anders wordt er een afspraak gemaakt.

De openingstijden vind je onderaan de pagina.

Je kunt ons ook op een ander moment bellen en een boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Je wordt dan de eerst volgende openingsdag teruggebeld. Als dat op dat moment niet uitkomt, kun je een andere tijd afspreken.

Back To Top