skip to Main Content

Vast aanbod

Kijk hier voor de actuele agenda.

Je kunt bij PISA meedoen aan uiteenlopende activiteiten voor mensen die zelf te maken hebben (gehad) met kanker, hun naasten of eventueel als nabestaande. Op die manier ontmoet je mensen aan wie je je kunt spiegelen, die je makkelijker kunnen begrijpen of aan wie je vaak niets hoeft uit te leggen.
Het vaste aanbod bestaat uit ontspanningsactiviteiten, creatieve activiteiten, ontmoeting en lotgenotencontact. In het menu kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten en in de agenda vind je een overzicht van de dagen en tijden van het vaste aanbod.

Programma's en workshops

Naast het vaste aanbod kun je ook meedoen aan een programma of workshop.

Een programma is een serie bijeenkomsten met een bepaald doel en soms voor mensen in een specifieke situatie. Zo is er het programma Samen op weg, bestaande uit 6 bijeenkomsten voor mensen die de behandelingen tegen kanker positief hebben afgerond en hun leven weer willen oppakken.

Ook worden er regelmatig workshops georganiseerd, zoals een creatieve workshop of een sportieve workshop. Zo kun je bekijken of deze activiteit iets voor je is, of kun je in een ontspannen en veilige omgeving, samen met anderen eens níet met die kanker bezig zijn.

Heb jij een idee voor een leuke workshop, laat het ons dan weten.

Themabijeenkomsten

Soms merken we dat er behoefte is aan informatie over een bepaald onderwerp of dat er mooie ontwikkelingen zijn die we graag willen delen. Dan organiseren we, vaak in samenwerking met deskundigen uit de regio, een themabijeenkomst, zoals een lezing of voorlichting.

Dit kan bijvoorbeeld gaan over voeding en kanker, of een inspirerend boek, of over financiële problemen bij langdurige ziekte.

Is er een bepaald onderwerp waar jij meer over wilt weten, bespreek het met een gastheer of -vrouw, dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor een lezing of voorlichting.

Back To Top