Nieuw! word tientjeslid!

Inloophuis Pisa is gestart met een nieuwe en zeer laagdrempelige vorm van crowdfunding waarmee vanaf nu iedereen ons inloophuis kan ondersteunen middels het tientjeslidmaatschap. Voor slechts één tientje per jaar (meer mag natuurlijk ook!) steun je ons al. Inloophuis Pisa hoopt zo een brede(re) steun uit de omgeving te krijgen.

Waarom is die brede steun zo belangrijk? Voorzitter Karin Zeeman:
“Een mens kan niet genoeg vrienden hebben. Dat geldt ook voor Inloophuis Pisa. We zijn er voor iedereen die direct of indirect te maken krijgt met kanker en we zijn er voor je als dat nodig is. De drempel is bij ons heel laag: zo kun je elke dag binnen lopen, zonder afspraak. Een keer in de maand zijn we ook op zaterdag geopend. Dat doen we met veel inzet. Pisa draait bijna volledig op vrijwilligers. Toch is er geld nodig voor onze activiteiten en faciliteiten. Veel geld. We realiseren ons dat niet iedereen veel geld kan missen. Maar met een klein bedrag - een tientje per jaar – maak je ons al heel blij!”

Wil je ons steunen? Download dan hier het machtigingsformulier. Vul deze in en stuur deze dan op naar:

Stichting Vrienden inloophuis Pisa
Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn

Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa is opgericht om projecten en activiteiten van ons inloophuis financieel te ondersteunen. Alle inkomsten komen voor 100% ten goede aan het inloophuis.

Onder bepaalde voorwaarden is je gift aftrekbaar van de belasting!

Zowel de stichting Inloophuis Pisa als de stichting Vrienden van Inloophuis Pisa zijn door de belastingdienst aangemerkt als “Algemeen nut beogende instellingen (ANBI).
Meer informatie: Uitleg belastingdienst

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads