skip to Main Content

PISA heeft een zeer laagdrempelige vorm van crowdfunding waarmee iedereen ons centrum kan ondersteunen: Het Tientjeslidmaatschap.
Voor slechts één tientje per jaar (meer mag natuurlijk ook!) steun je ons al. Inloophuis PISA hoopt zo een brede(re) steun uit de omgeving te krijgen.

Waarom is die brede steun zo belangrijk?
Oud-voorzitter Karin Zeeman: “Een mens kan niet genoeg vrienden hebben. Dat geldt ook voor Inloophuis PISA. We zijn er voor iedereen die direct of indirect te maken krijgt met kanker en we zijn er voor je als dat nodig is. De drempel is bij ons heel laag: zo kun je elke dag binnen lopen, zonder afspraak. Een keer in de maand zijn we ook op zaterdag geopend. Dat doen we met veel inzet. PISA draait bijna volledig op vrijwilligers. Toch is er geld nodig voor onze activiteiten en faciliteiten. Veel geld. We realiseren ons dat niet iedereen veel geld kan missen. Maar met een klein bedrag – een tientje per jaar – maak je ons al heel blij!”

Wil je ons steunen? Vul het formulier in!

Ja, ik ben vriend van Pisa en word natuurlijk tientjeslid!*

Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening te laten afschrijven wegens dit tientjeslidmaatschap en je bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig deze opdracht. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag de bank naar de voorwaarden. Je ontvangt een bericht voordat de jaarlijkse afschrijving wordt uitgevoerd. Als je de afschrijving wilt beëindigen kan dit door een mail te sturen naar vrienden@inloophuispisa.nl.
*Onder bepaalde voorwaarden is je gift aftrekbaar van de belasting! Zowel de stichting Inloophuis Pisa als de stichting Vrienden van Inloophuis Pisa zijn door de belastingdienst aangemerkt als “Algemeen nut beogende instellingen (ANBI). Meer informatie: Uitleg belastingdienst.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top