skip to Main Content

Battle4Life heel succesvol

Twee jaar kon hij niet doorgaan, maar dit jaar was het dan eindelijk zo ver: de 5e Battle4Life.
Met deze obstakel-run door het Juliananpark in Hoorn probeert het projectteam zoveel mogelijk inkomsten te verkrijgen voor ons inloophuis. De vele honderden deelnemers hebben geklommen, gezwommen, gehangen en getild en zo ruim € 32.000.- bij elkaar gebracht. Echt geweldig!

De run starrte en eindigde op het terrein van Oranje Buiten. De wind zorgde er voor dat de natte deelnemers het soms wat koud kregen, maar gelukkig heeft 2 dagen de zon vollop geschrenen. De eerste dag was voor de basisscholen uit Hoorn en hebben 700 leerlingen meegedaan met de run. De tweede dag voor de (bedrijven-)teams, individuele lopers, families en kinderen, iedereen was even enthousiast. Dit alles was alleen mogelijk dankzij het battle4life-projectteam, de sponsoren en de vele vrijwilligers.

Wil je meer foto’s zien, ga dan naar ons facebookalbum of naar de website van Ons Westfriesland. Daar kun je foto’s gratis downloaden of een afdruk kopen en zo gaat de fondsenwervingsactie nog een beetje door: 50% van de opbrengst is voor PISA!

Back To Top