skip to Main Content

Aan de slag als vrijwilliger

Inloophuis PISA in Hoorn is een warm huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. PISA heeft een regionale functie voor West-Friesland. Het zwaartepunt van de activiteiten is het centrum zelf, maar we zijn ook actief op locaties in Enkhuizen en het Dijklander Ziekenhuis. PISA is open over kanker en biedt activiteiten afgestemd op de behoeften van bezoekers. PISA wordt bestuurd door een onafhankelijk bestuur en haalt haar inkomsten uit fondsen, subsidies, donaties, giften, schenkingen en sponsoring.
De vrijwilligers van PISA zijn de drijvende kracht achter de organisatie.

Ik meld me aan!

Fijn dat je iets wilt doen voor PISA!
Je kunt je hier aanmelden door je contactgegevens achter te laten.
Wil je meer weten? Wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden. Of lees alvast de info op deze pagina.

Gastvrouwen en gastheren

Als gastheer of gastvrouw bied je laagdrempelige psychosociale ondersteuning aan mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden in de vorm van een luisterend oor. Daarnaast vertel je meer over de activiteiten binnen het inloophuis en kijk je wat bij welke bezoeker het beste past. Lees hier meer informatie.

Begeleiders gespreksgroep

Als begeleider van gespreksgroepen geef je deskundige begeleiding bij de processen horend bij kanker, rouw en verlies. Je organiseert en leidt deze groepen samen met een andere vrijwillige medewerker. Als begeleider heb je specifieke kennis en ervaring met processen rond kanker, rouw en verlies en hebt ruime ervaring als gespreksleider. Lees hier de hele vacaturetekst.

Administratieve ondersteuning

Hou je van plannen en organiseren, ben je niet bang van cijfertjes en heeft office geen geheimen voor jou? Dan is deze functie misschien iets voor jou. Als administratief medewerker ben je de spin in het web en zorg je er van achter de schermen voor dat alle anderen hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren.
Meer weten? Vul dan hier je gegevens in.

Fondsenwerver/bestuurslid

In verband met het vertrek van ons Bestuurslid Fondsenwerving zijn wij op zoek naar een nieuwe fondsenwerver. Als bestuurslid/fondsenwerver lever je een belangrijke bijdrage aan de stichting. Je zorgt er voor dat PISA kan draaien, door fondsen te werven, projecten te ontwikkelen en acties te coördineren.
Meer weten? Vul dan hier je gegevens in of neem contact op met Marjolijn Dölle via voorzitter@inloophuispisa.nl.

Vrijwilliger sociale media

Wil je graag iets achter de schermen doen, houd je van schrijven en ben je handig op social media? Dan is deze job iets voor jou!
Je bepaalt zelf je tijden, verzamelt materiaal over relevante topics, verwerkt dit tot teksten voor de nieuwsbrief en website, of voor berichten op Facebook en Instagram en je houdt de sociale media bij.
Meer weten? Vul dan hier je gegevens in.

Back To Top