skip to Main Content

Aan de slag als vrijwilliger

PISA in Hoorn is een warm huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. PISA heeft een regionale functie voor West-Friesland. Het zwaartepunt van de activiteiten is het centrum zelf, maar we zijn ook actief op locaties in Enkhuizen en het Dijklander Ziekenhuis. PISA is open over kanker en biedt activiteiten afgestemd op de behoeften van bezoekers. PISA wordt bestuurd door een onafhankelijk bestuur en haalt haar inkomsten uit fondsen, subsidies, donaties, giften, schenkingen en sponsoring.
De vrijwilligers van PISA zijn de drijvende kracht achter de organisatie.

Ik meld me aan!

Fijn dat je iets wilt doen voor PISA!
Je kunt je hier aanmelden door je contactgegevens achter te laten.
Wil je meer weten? Wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden. Of lees alvast de info op deze pagina.

Gastvrouwen en gastheren

Ga je graag in gesprek met anderen? Is het creëren van een gastvrije sfeer iets dat je goed kunt? En wil je iets betekenen voor mensen die geconfronteerd zijn met kanker? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees hier meer informatie.

Begeleiders lotgenotengroep

Heb je ervaring met het begeleiden van gespreksgroepen? En kun je mensen goed met elkaar in verbinding brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees hier meer informatie

Klusjesman

Ben jij een ervaren klusjesman en op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat je met pensioen bent, een technische opleiding volgt of heb je gewoon twee rechterhanden? En wil je graag belangeloos andere helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees hier meer informatie

Bestuurslid

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden.
Meer weten? Vul dan hier je gegevens in of neem contact op met Marjolijn Dölle via voorzitter@inloophuispisa.nl.

Back To Top