skip to Main Content

Kom je ook zingen in een koor?

In de maanden februari – april organiseert Inloophuis Pisa, een warm en gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland met kanker en hun naasten, voor de tweede maal de 6-delige workshop Zingen in een koor. De workshops vinden plaats in het inloophuis aan de Draafsingel in Hoorn en worden geleid door professioneel zangdocente Marieke Duin, ook bekend van Marieke Duin Music, de muziekschool in Zwaag en Een lied op maat.

Zingen in een koor is een andere manier van lotgenotencontact. Er wordt samen gezongen, maar de prestatie en de kwaliteit is niet het belangrijkst. Het gaat om samen zijn en je stem (terug)vinden. Het kan mensen terugleiden naar een eerdere hobby, of juist nieuwe ervaringen bieden. De deelnemers kunnen dit in een veilige omgeving uitproberen.

Wil je meedoen?
De workshops vinden plaats van 15.30 tot 17.00 uur op de donderdagen 16 en 23 februari, 9 en 23 maart en 6 en 20 april. Meld je dan uiterlijk 9 februari aan met een mail naar administratie@inloophuispisa.nl. De kosten bedragen 30 euro en dat is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Back To Top