skip to Main Content

STEM: Rabo ClubSupport

Stem op PISA

Vanaf 5 september kunnen leden van de Rabobank weer stemmen op hun favoriete club voor de Rabo ClubSupport. PISA is geen echte ‘club’, of in ieder geval niet een club waar je graag toe zou willen behoren, maar toch voldoen we aan de voorwaarden van de Rabo ClubSupport: we zetten ons in voor de samenleving. Zoals op de website van de Rabobank staat, is onze ‘club’ een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn.

Dit jaar zoeken we steun voor de aanschaf van een AED en willen we de vrijwilligers en eventueel buurtbewoners trainen in het gebruik ervan. Kanker en de behandelingen daartegen kunnen negatief effect hebben op de werking van het hart. Ook zijn onze bezoekers meestal iets ouder, waardoor het risico op hartklachten groter is. Het is daarom heel belangrijk dat we in geval van nood op de juiste manier kunnen handelen.

Wil je helpen om deze wens te realiseren? Stem dan tussen 5 en 27 september op PISA. Bedankt!

Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Vorig jaar hebben we ook meegedaan, en met succes. Daardoor kunnen we nu een jongeren-denktank organiseren. Deze bijeenkomt vindt in oktober plaats en heeft als doel om samen na te denken hoe we meer jongeren kunnen informeren over de jongerengroep van PISA.

Back To Top