skip to Main Content

Weer een mooie vaartocht – 2022

Op 13 juli was het weer tijd voor de jaarlijkse vaartocht op het IJsselmeer met het prachtige schip de Schuttevaer. Dit ongeluksgetal 13 had duidelijk geen invloed op deze dag: het was prachtig weer, de vaartocht is voorspoedig verlopen en er vonden vele mooie ontmoetingen plaats.

Zoals altijd gaat er een zeer gevarieerd gezelschap mee, dus mensen die ziek zijn of zijn geweest, partners en nabestaanden. Een heel fijn gezelschap. Als vanzelf ontstonden er vele mooie gesprekken tussen de opvarenden.

Al direct vanaf het welkom op het schip door de kapitein Trudy en de rest van de bemanning voelden we ons thuis. Er was koffie met iets lekkers en na het welkomstwoord door coördinator Susanne verspreidde de groep zich over het schip. Het was heerlijk toeven in het zonnetje, vooral toen er ook een klein windje bij kwam. Iedereen had zijn eigen lunchpakketje mee, zodat je iets kon eten wanneer je wilde maar toch had Mariska een heerlijke frisse salade en voldoende fruit geregeld.

Het was dus echt genieten voor de bezoekers van PISA en de vrijwilligers die deze keer mee mochten. Ook de meevarende medewerkers hebben weer enorm genoten en wij hopen dan ook deze jaarlijkse vaartocht vanuit PISA te kunnen blijven aanbieden.

Deze tocht was mogelijk dankzij de steun van NGage Recruitment uit Hoorn. Alle foto’s staan in een speciaal fotoalbum, met heel veel dank aan Roy van NGage.

Back To Top