Herken jij je in deze klachten..?

Heb jij de nieuwe commercial van KWF gezien en herken je wellicht de genoemde klachten zoals vermoeidheid en angst? Wij, als Inloophuis Pisa, herkennen dat zéker. Veel van onze bezoekers hebben te kampen met –onder meer- deze klachten en wij besteden daar dan ook met regelmaat aandacht aan.

Lees meer

E-mail

Inspiratiebijeenkomst ‘Verhoog zelf je vitaliteit’

Op donderdagavond 12 oktober a.s. vindt er bij Inloophuis Pisa opnieuw een inspirerende bijeenkomst plaats met als thema ‘Verhoog zelf je vitaliteit’. Deze avond vertelt Jan Bert ter Steege het inspirerende verhaal van zijn ‘overlevingsplan’ dat mede is gebaseerd op de zienswijze van ‘The Iceman’.

Lees meer

E-mail

Fietstocht van E-Bike store Hoorn voor Inloophuis Pisa levert 500 euro op!

Op woensdag 20 september overhandigde Leon Slijkerman, eigenaar van E-bike Store Hoorn, een cheque van maar liefst vijfhonderd euro aan Wiek Luza van Inloophuis Pisa. Dat was de fraaie opbrengst van de Tour die E-Bike Store organiseerde op zaterdag 16 september jl. E-bike Store Hoorn doneerde tien euro per deelnemer aan Inloophuis Pisa.

Lees meer

E-mail

‘Café Doodgewoon’

Op woensdagavond 27 september 2017 is er weer een bijeenkomst van ‘Café Doodgewoon’ in de kapel Dijk en Duin van Hospice Dignitas, Wilhelminalaan 2 te Hoorn. Het ‘café’ is open vanaf 19.30 uur. Het thema voor deze avond is ‘Palliatieve zorg binnen Inloophuis Pisa’.

Lees meer

E-mail

Laatste doppentransport Inloophuis Pisa

Op 23 augustus jl. vond het allerlaatste transport van de –door heel veel mensen- bijeen gespaarde doppen plaats. Een spectaculaire hoeveelheid doppen. Maar liefst 14 grote kisten vol werden er door Hoek Logistic Services uit Hem naar de opkoper gebracht.

Lees meer

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl