Verwendag voor jonge weduwen

Op donderdag 4 januari wordt door de Soroptimisten, afdeling Hoorn/West-Friesland in samenwerking met Stichting De Jonge Weduwe en Inloophuis Pisa een verwendag georganiseerd speciaal voor jonge weduwen en hun kinderen.

Het is een dag om bij te komen van de feestdagen en om verwend te worden. Er is gelegenheid om andere weduwen te ontmoeten en uit te wisselen en ondertussen is er voor de kinderen ook van alles te doen. Je kunt deelnemen aan workshops en allerlei (verwen)activiteiten, zoals zingen, theater, yoga, manicure, massage, gezichtsbehandeling. Voor de kinderen worden er -per leeftijdscategorie- activiteiten georganiseerd, zoals karate, dans, theater en knutselen. En natuurlijk is er koffie met wat lekkers en een gezamenlijke lunch.

Lees meer

E-mail

Specsavers steunt opnieuw goede doelen! Stem JIJ voor Inloophuis Pisa?

Bij élke verkochte bril of hoortoestel geeft Specsavers een vast bedrag aan haar Stichting waarmee ze lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen steunt. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie en de keuze die bepaal JIJ!

Lees meer

E-mail

Word tientjeslid van Inloophuis Pisa

Inloophuis Pisa is gestart met een nieuwe en zeer laagdrempelige vorm van crowdfunding waarmee vanaf nu iedereen ons inloophuis kan ondersteunen middels het tientjeslidmaatschap. Voor slechts één tientje per jaar (meer mag natuurlijk ook!) steun je ons al. Inloophuis Pisa hoopt zo een brede(re) steun uit de omgeving te krijgen.

Lees meer

E-mail

Kom je snert eten?

Op woensdag 15 november 2017 organiseert de Rotary Club Hoorn haar jaarlijkse netwerkevenement in het hart van Hoorn. Zij doet dat met De Piet Roele Snertmaaltijd waaraan iedereen kan deelnemen en waarvan de opbrengst bestemd is voor de financiering van meubilair voor Inloophuis Pisa, een gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

Lees meer

E-mail

Geen kerstkaartje maar een Pisaatje…?

De tijd komt er weer aan dat we elkaar massaal kerstkaarten sturen en (relatie)geschenken cadeau doen. Maar…. in al die massaliteit val je toch niet op met je zoveelste flesje wijn? Het kan ook anders…

Lees meer

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl