Inloophuis Pisa erkend leerbedrijf!

Inloophuis Pisa is erkend leerbedrijf geworden en dat vervult ons vanzelfsprekend met de nodige trots. Het is een erkenning voor onze professionaliteit.

Marianne Mulder, adviseur praktijkleren van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleren nam onze coordinator, Wiek Luza, een audit af en dat resulteerde in de overhandiging van het keurmerk. Het doet ons deugd dat ons inloophuis ook door "buitenstaanders" wordt beoordeeld als een dynamische en inspirerende werkplek, waar in een veilige ambiance heel veel geleerd kan worden.

E-mail

Helpt u ons het water op?

Elk jaar opnieuw gaat Inloophuis Pisa, met een dwarsdoorsnede van haar bezoekers; kinderen van Kindertijd, jongeren van Chill@Pisa, mensen die herstellende zijn van kanker, maar ook mensen die weten dat zij niet meer beter worden, naasten, nabestaanden en enkele begeleiders, een dag varen op het IJsselmeer.

Lees meer

E-mail

Maretty van den Mosselaar geeft Theaterworkshops bij Inloophuis Pisa

Op 13 en 27 juni a.s. verzorgt Maretty van den Mosselaar een tweetal theaterworkshops. Deze workshops staan in het teken van het creatieve project “Pisa op de Planken”. Met “Pisa op de Planken” wil Inloophuis Pisa met haar bezoekers een theatervoorstelling op de planken zetten met een keur aan creatieve elementen. In november 2017 komt deze afwisselende voorstelling in theaters in Hoorn en Enkhuizen.

Lees meer

E-mail

Avontuur uit Wijdenes creëert Toren van Pisa!

Hij kwam met zijn mooie bedrijf, Avontuur, al eerder in actie voor Inloophuis Pisa en onlangs maakte Patrick Avontuur en zijn team een spectaculaire Toren van Pisa. Mét verlichting notabene.

Aanleiding voor deze mooie gestes was de presentatie die Pisa’s voorzitter, Karin Zeeman, geruime tijd geleden gaf voor het voltallige team van Avontuur. Alle medewerkers waren diep onder de indruk van de presentatie en van wat Inloophuis Pisa in de regio betekent voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden en zij waren het snel met elkaar eens…zij wilden iets doén voor Inloophuis Pisa. Bij de vorige editie van Battle4Life creëerde het team een verbindingsbrug op het parcours en ook dit jaar mocht Battle4Life op hen rekenen voor wat betreft deze brug.

Lees meer

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl