skip to Main Content

Kinderen tussen 5 en 12 jaar die geconfronteerd worden met kanker en verlies binnen het gezin of de naaste familie hebben natuurlijk wel degelijk “weet” van de situatie; ook zij hebben te maken met gevoelens van bezorgdheid, angst en verdriet. Zij voelen meestal haarscherp aan wat er aan de hand is, ook al laten ze dat niet altijd merken. Zoals ouders hun kinderen willen sparen, zo willen kinderen hun ouders niet extra belasten met hun gevoelens.

Kinderen die geraakt zijn door kanker en verlies zijn zowel kwetsbaar als krachtig. Wij bieden ze een veilige, warme en gezellige plek, plezier, afleiding én een mogelijkheid om de meest gevoelige zaken met elkaar te delen onder de deskundige begeleiding van ons Kindertijdteam.

Elke 14 dagen op woensdagmiddag is er van 13.30 tot 14.30 uur gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de kindercoaches Annemiek Eppingbroek en Sandra Peerdeman, voor ouder en kind.

Aansluitend is van 14.45 tot 16.15 uur de activiteit voor alleen de kinderen, maar hiervoor moeten zij van te voren worden aangemeld.

Meer informatie, vragen? Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via de mail: administratie@inlolophuispisa.nl

Back To Top