skip to Main Content

Erica Frakking is aanwezig op 17 sep bij Pisa Talks als leefstijlcoach bij kanker.

Zou je graag je leefstijl willen veranderen, meer gaan sporten of wil je je nog verdiepen in de mogelijkheden om je leefstijl te veranderen tijdens of na je behandelingen, dan kan je je aanmelden voor een persoonlijk gesprek.  We werken op basis van het leefstijlroer, een hulpmiddel waar leefstijlartsen ook mee werken. De volgende onderwerpen staan in het leefstijlroer:

  1. Voeding en middelen
  2. Bewegen
  3. Slaap
  4. Ontspanning
  5. Verbinden en zingeving
  6. Blijvend veranderen

Het mooie is dat wanneer je een onderdeel gaat veranderen, dat de rest ook in beweging komt.  De coaching gesprekken zijn een op een en helemaal gericht op de doelen die jij wil bereiken.

Mijn naam is Erica Frakking.  De afgelopen twee jaar ben ik onder behandeling geweest tegen borstkanker. In de periode na de chemotherapie ben ik begonnen met een opleiding Leefstijl coaching omdat Ik de noodzaak voelde om naast alle behandeling ook zelf aan de slag te gaan om mijn gezondheid te verbeteren. Deze opleiding maakte me nog nieuwsgieriger naar leefstijl en wat je zelf kan doen om deze te verbeteren. Daarna heb ik nog twee opleidingen gevolgd over Leefstijl bij kanker

Deze informatie zou ik graag met je delen, daarom nodig ik je uit voor een persoonlijk gesprek om jouw doelen duidelijk te krijgen en welke stappen je zelf kan nemen naar een andere leefstijl.

U kunt zich telefonisch (0229-758531) , per e-mail (administratie@inloophuispisa.nl) of via contact aanmelden.

Back To Top