skip to Main Content

Metamorfosemassage is een zachte en vriendelijke massagevorm die is ontstaan vanuit de voetreflexologie. Het geeft een diepe lichamelijke ontspanning die vaak nog dagen doorwerkt.

Het effect van de massage kan zijn dat je meer rust in je hoofd ervaart waardoor je minder last hebt van piekeren of malende gedachten en je beter gaat slapen.

Ook kun je je vitaler en sterker gaan voelen en meer in je eigen kracht komen te staan. Dit komt doordat energie beter verdeeld èn in balans gebracht wordt.

De behandeling 

De massage bestaat uit licht masserende bewegingen en zachte strelingen over de reflexzones op de voeten, de handen en zo mogelijk over het hoofd.   De behandeling duurt 40 tot 45 minuten waarbij je op de behandeltafel ligt of op een stoel zit, net wat voor jou prettig is. Je hoeft alleen je schoenen en sokken uit te trekken.

Deze massage is een uurtje voor jezelf, totale ontspanning en rust. Even niets moeten…. Door het vriendelijke karakter mag het bij iedereen toegepast worden. Er zijn geen contra-indicaties.

De metamorfosemassage wordt gegeven door Tia Kaldenbach


Wanneer: om de twee weken op de dinsdag, 09.30-10.30 en 11.00-12.00 uur, volgens afspraak. Zie activiteiten kalender.

Bijdrage: 10,- per sessie van ca. 45 minuten

U kunt zich telefonisch, 0229-75853,  per mail administratie@inloophuispisa.nl of via contact aanmelden

Back To Top