skip to Main Content

Massage bij kanker

Massage wordt al jaren aangeboden bij Pisa. Het geeft geen genezing en is daarom ook geen behandeling. Wat het u wel kan geven is een moment van rust en ontspanning tijdens een ingrijpende periode. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam en geest te herstellen.
Massage bij kanker verdient een andere aanpak dan een reguliere massage. Mensen met kanker ondergaan een heftige periode waarbij het leven deels uit handen wordt genomen door de ziekte zelf, de behandelingen en de nasleep. Het ziekteproces heeft een vorm van massage nodig die geen schade brengt aan het lichaam.
De masseurs bij Pisa weten dat en handelen daarnaar, zodat u op een veilige manier een massage kunt ontvangen. Wees welkom!

 

Kanker is een ingrijpende ziekte waarbij veel aandacht en tijd in de behandeling gaat zitten, in het ziek-zijn. De wereld staat even stil voor jou en je naasten. Een moeilijke tijd.
Hoe fijn is het als je een moment van rust voor jezelf kunt hebben waarin weer aandacht is voor jou als persoon en niet als patiënt. Even genieten en ontspannen.

Deze massage is geen behandeling tegen kanker maar geeft verlichting bij pijn, stress, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, eenzaamheid en depressie. De massage helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam te herstellen.
Je staat weer in contact met je lichaam en je hele zelf. Dit geeft ontspanning en rust.

Deze zachte, vriendelijke massage heeft geen nadelige invloed op het ziekteproces en de behandelingen.

In mijn praktijk in Hoorn voor Massage- en Lichaamsgerichte Therapie beoefen ik verschillende soorten behandelmethoden waaronder massages en voetreflextherapie. Ik heb de specialisatie-opleiding gedaan voor massage bij kanker.

Wanneer: 1 keer per 14 dagen op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Zie activiteitenkalender
Bijdrage: 10,- per massage van ca. 45 minuten

U kunt zich telefonisch, 0229-75853,  per mail administratie@inloophuispisa.nl of via contact aanmelden

Foto: Annemarie Bruinsma. Meer info over Annemarie vind je op: www.massagetherapiehoorn.nl

 

 

Vanaf 18 maart start ook Michelle Koek met ontspanningsmassage.

Ik ben Michelle en heb in 2018 mijn diploma behaald om ontspanning massage te geven en daarna nog de opleiding voor voetreflexologie afgerond. Ik wil bij Pisa mijn steentje bijdragen om ontspanning massage te geven. Iemand even een uurtje liefdevolle aandacht geven zodat je weer even uit je hoofd gaat en terug naar je lichaam.

Wanneer: 1 keer per 14 dagen op maandagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur. Zie activiteitenkalender
Bijdrage: 10,- per massage van ca. 45 minuten

U kunt zich telefonisch, 0229-75853,  per mail administratie@inloophuispisa.nl of via contact aanmelden

Back To Top