skip to Main Content

VoetreflexPlusmassage

Kanker zet je wereld op z’n kop. Of het nu gaat om jezelf of om een naaste. Een moment voor jezelf is dan niet het eerste waar je aan denkt maar juist zo fijn en nodig.

 

Wat is voetreflextherapie?
In en onder voeten zitten reflexzones en drukpunten die in verbinding staan met o.a. organen, spieren en gewrichten. Door het masseren va deze reflexzones, verbetert de doorbloeding en energie doorstroming. Het werkt positief op het zenuwstelsel, vermindert stress en versterkt het immuunsysteem. De massage brengt je weer in contact met je lichaam en geeft rust in je hoofd.

Even ontspannen, loskomen van je gedachten en geen aanrakingen om medische redenen.

Voetreflextherapie bij Pisa

Monique Willemse, van ‘Moon Voetreflexmassage’, verzorgt de voetreflextherapie bij Inloophuis Pisa. Zij past verschillende VoetreflexPlus behandelingen toe en heeft tevens de specialisatie Oncoreflex gedaan voor massage bij kanker.

Monique over deze therapie: “Mijn intentie is om je kennis te laten maken met de ontspanningsmassage aan de voeten en onderbenen. Het betreft geen behandeling en is voor iedereen toegankelijk. Je bent van harte welkom om het te ervaren.”

Monique is eens in de maand op vrijdagochtend aanwezig van 09.30 uur tot 13.00 uur.

De data voor 2024: zie activiteiten kalender

Wij vragen hiervoor een bijdrage van 10 euro.

U kunt zich telefonisch, 0229-75853,  per mail administratie@inloophuispisa.nl of via contact aanmelden

Back To Top