skip to Main Content

Holistische massage óf Reiki behandeling

Massage bij kanker

Massage wordt al jaren aangeboden bij Pisa. Het geeft geen genezing en is daarom ook geen behandeling. Wat het u wel kan geven is een moment van rust en ontspanning tijdens een ingrijpende periode. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam en geest te herstellen.
Massage bij kanker verdient een andere aanpak dan een reguliere massage. Mensen met kanker ondergaan een heftige periode waarbij het leven deels uit handen wordt genomen door de ziekte zelf, de behandelingen en de nasleep. Het ziekteproces heeft een vorm van massage nodig die geen schade brengt aan het lichaam.
De masseurs bij Pisa weten dat en handelen daarnaar, zodat u op een veilige manier een massage kunt ontvangen. Wees welkom!

 

Vanessa Koomen biedt aan de bezoekers van Pisa twee soorten ontspannende behandelingen aan; een holistische massage of een reiki-behandeling.

Wat is holistische massage? 

Een massage van de gehele rugzijde met kokosolie. Tijdens de massage kun je in contact komen met het gevoel van liefde voor jezelf en je lichaam. Ook kun je spanning loslaten waardoor er meer rust in je lichaam ontstaat.

Wat is een reiki-behandeling?

Door middel van de handen stroomt er energie in je lichaam. Tijdens de behandeling worden eventueel edelstenen gebruikt voor een extra versterkend effect. Met reiki kun je dingen loslaten en ruimte creëren voor herstel.

Aanmelden kan via de opties rechts op deze pagina. Wil je aangeven wat voor behandeling je wenst en welk tijdsblok je voorkeur heeft? Wij zullen je daarna een bevestiging sturen.

Over Vanessa 

Vanessa is 47 jaar en moeder van vijf kinderen. Zij heeft veel ervaring met de behandelingen opgedaan in haar eigen spiritueel centrum de Vlindertuin in Heerhugowaard www.spiritueelcentrumdevlindertuin.nl

Data: 1x per maand drie massages op de vrijdagochtend, zie de activiteiten kalender

Kosten: €10,00 per sessie.

U kunt zich telefonisch, 0229-75853,  per mail administratie@inloophuispisa.nl of via contact aanmelden, met daarbij graag vermeld: uw naam, uw telefoonnummer (zodat wij u kunnen bereiken mocht er iets veranderen), uw e-mailadres en welke behandeling u wenst en welke voorkeur voor tijdsblok. Wij zullen u daarna een bevestiging sturen.

Back To Top