skip to Main Content

Thema-wandelingen

Deze zomer beginnen we met een serie van 3 thema-wandelingen. Het is elke keer een betrekkelijk korte wandeling vanaf PISA (of een ander startpunt) met een bepaald thema, zoals de historische binnenstad, insecten kijken, kunst, vogels herkennen etc.

Het is een ontspannen manier om samen bezig te zijn, waar rekening wordt gehouden met de gevolgen van de ziekte, maar de kanker toch niet op de voorgrond hoeft te staan.

Historisch Hoorn
Deze eerste 3 wandelingen gaan over de geschiedenis van Hoorn. De wandeling naar een mooi historisch punt in de binnenstad van Hoorn, met uitleg ter plekke, duurt ongeveer 1 uur.

We beginnen bij PISA met een hapje en een drankje, daarna start de wandeling, in het kleine groepje houden we rekening met elkaar. Aangekomen op de historische plek kun je rustig zitten en luisteren naar Peter van der Baan (foto), lid van Vereniging Oud Hoorn. Bij elke wandeling is ook een gastvrouw- of heer van PISA aanwezig. Na de uitleg wandel je samen weer terug naar PISA, of de wegen scheiden daar, net wat je prettig vindt.

Kom je gezellig een keer mee wandelen? Wil je meer weten over het programma, de kosten en aanmelden, kijk dan hier.

Wandelen met Jos

Mijn naam is Jos Butter en ik ben als gastheer verbonden aan PISA. Tijdens de inloopuren kun je mij als gastheer treffen voor een kop koffie of thee, een goed gesprek of luisterend oor. De gesprekken die dan voorbij komen zijn heel divers en kunnen alle kanten op gaan. Van intens verdriet en rouw tot de leukste grap en grol. Buiten de openingstijden van PISA bied ik (toekomstige) bezoekers van het huis de mogelijkheid om samen te wandelen. Lekker in de buitenlucht en op een tempo dat bij jou past. Tijdens het wandelen komen we vanzelf in gesprek.

Meer over Jos
Samen met mijn vrouw Ellie en 2 zonen, Stan (17) en Yaniek (15), wonen wij in Hoorn. Naast de zorg voor het gezin, werken in mijn eigen onderneming en PISA, besteed ik mijn tijd graag aan muziek maken. Als kleine jongen liep ik al achter de fanfare aan met een speelgoed trompetje. De trompet is sinds die tijd ook niet meer uit mijn leven te denken. Muziek maken doe ik al sinds mijn 8e jaar in een orkest, maar nu vooral met mijn zielsverwanten van Coverband Eleven20one. Samen met onze hond Dani (Friese Stabij) wandel ik graag, uitwaaien op het strand vind ik heerlijk.

Afspraak maken
Stuur een e-mail naar administratie@inloophuispisa.nl met het verzoek voor een PISA wandeling. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Met hartelijke groeten,
Jos Butter

Back To Top