skip to Main Content

Na de diagnose en de behandeling komt er vaak pas ruimte om na te denken over het geen er is gebeurd. Wat betekent het voor jezelf, en wat zijn de mogelijke gevolgen voor je relatie? Dan is het prettig ervaringen te kunnen delen met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt, of nog meemaken.

Wil je een bijeenkomst bezoeken? Dan heb je eerst een kennismakingsgesprek met de begeleider van de groep. Zo kun je eerst allerlei vragen stellen en informatie krijgen en weet je wat er gaat gebeuren tijdens zo’n avond. Bij de avonden is een begeleider/gastvrouw of -heer van Pisa aanwezig, maar de gesprekken worden als vanzelf ingevuld door de deelnemers.

Deze groep is voor mannen met prostaatkanker en is ook open voor de (eventuele) partner. De groep komt 4 keer per jaar bijeen in PISA, meestal op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Bijdrage: 5,-, pp.
Begeleiding: Mariska Verhaar

Meer informatie vragen, een kennismakingsgesprek aanvragen of aanmelden kan op verschillende manieren: Telefoon: 0229 – 75 85 31 (tijdens openingsuren), via de mail administratie@inloophuispisa.nl of via het contactformulier: klik hier

Back To Top