skip to Main Content

Kanker is een ziekte die veel angst en onzekerheid met zich meebrengt. En in een tijd waarin de reguliere zorg onder druk staat en isolement voor de kwetsbare doelgroep op de loer ligt, geldt dat des temeer. Juist nu, in deze onzekere tijd is de behoefte aan de steun die wij kunnen bieden zo groot.

Tijdens de ‘corona-lockdowns’ werd maar al te duidelijk wat PISA betekent voor onze bezoekers. Een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft. Dat werd enorm gemist toen de deur tijdelijk dicht was. Daarom is het zo belangrijk dat de deur van PISA altijd open blijft.

Wij zijn afhankelijk van donateurs, fondsen, subsidies en giften. Maar ook van de opbrengst van diverse evenementen, die vanwege corona niet door konden gaan. Hierdoor moeten wij een substantieel bedrag aan inkomsten missen. En daarom vragen wij nu jouw hulp! Je kan ons helpen door te doneren (jouw donatie gaat voor 100% naar PISA). Maar je kunt je ook aansluiten bij onze teampagina en zo je eigen netwerk inzetten, of zelf een actie starten (hulp of inspiratie nodig? neem gerust even contact  op via info@inloophuispisa.nl).

Wij hopen op jouw steun, zodat PISA kan blijven bieden wat juist nu zo enorm nodig is! Help jij mee?

Back To Top