skip to Main Content

Vanaf 18 april 2023 is Merel Bron gestart met het geven van de eerste sessie yogalessen bij Pisa in Hoorn. De reacties van de bezoekers zijn zeer positief en de tweede sessies zijn gestart.

Yoga kan helpen als je kanker hebt, het geneest de ziekte niet maar kan misschien wel helpen bij herstel en verwerking. De lessen zullen toegankelijk en laagdrempelig worden ingevuld. De focus ligt vooral op ontspanning en bewustzijn van lichaam en geest. Er wordt gewerkt met de mogelijkheden binnen het éigen lichaam.

De les begint met een beginmeditatie waarna er zachte oefeningen worden toegepast en eindigt met een eindontspanning. Hierna is er ruimte om samen een kopje thee/koffie te drinken. Iedereen mag aansluiten, mét of zónder yoga ervaring.

Merel Bron: “Na zelf heel wat yogalessen te hebben mogen volgen, heb ik in 2016 de opleiding tot
yogadocent afgerond. De afgelopen jaren heb ik lesgegeven op verschillende plekken in West-Friesland. Deelnemers aan mijn lessen geven aan dat ik liefde, zachtheid en bewuste aandacht in mijn lessen verwerk. Ik vind het extra bijzonder om dit te kunnen doen voor de bezoekers van Pisa.”

Wanneer en waar?
De Yogalessen worden gegeven op de dinsdagen 16, 23 mei, 6, 13, 20, 27 juni, 4, 11, 18 juli van 09.30 tot 10.45 uur bij Pisa (Draafsingel 59, Hoorn).

Meer weten of aanmelden? Neem contact op via administratie@inloophuispisa.nl of bel 0229-758531.

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Back To Top